Halászbástya - ahol tátva marad a szád

2013.január.9.

Ha egy olyan helyet keresel Budapesten, amitől tátva marad a szád, akkor sétálj fel a Budai Várba és nézz körül a Halászbástya Étteremben!

A bejáratnál a kovácsoltvas kapu mögött mosolygós hostess fogad, aki a Halászbástya címerével fémjelzett üvegajtót úgy nyitja ki előtted, mintha egy főméltóság érkezne meg az étterembe. A neoromán stílusú belső tér a gyönyörű kristálycsillárokkal, a süppedő szőnyegekkel és a magasan képzett, kedves személyzettel –a kőépület ellenére- igazán meleg hangulatot áraszt.

És a kilátásról ne is beszéljünk! Az étterem legmagasabban fekvő fantasztikus körpanorámával rendelkező Margaréta Teraszáról Budapest összes hídja látható, mely szintén kuriózumnak számít fővárosunkban.
Ilyenkor télen a fűtött teraszon romantikusan forralt borozhatunk párunkkal vagy akár egy barátnős-beszélgetős estére is kiválóan alkalmas a helyszín.

Nyáron a hűtött Duna Teraszon kellemes esti vacsorákat tölthetünk el, kipróbálva Hammer Zoltán séf kreatív ízletes fogásait, hangulatos élő zene mellett. Ha a gasztronómiai stílust egy mondatban kellene megfogalmaznunk, akkor azt lehet rá mondani, hogy innovatív ínyenc magyar konyha. S hogy a kulináris élményt még teljesebbé tegyék, sommelier-k segítenek a 150 tételt tartalmazó borlap széles választékában eligazodni, s a rendelt ételedhez és hangulatodhoz illő
bort ajánlanak.

Ha már jártál itt, akkor azt mondod, bár itt kérné meg életed párja a kezedet vagy hogy milyen mesébe illő lenne az esküvőt a Halászbástya Étteremben tartani... Természetesen erre is lehetőség nyílik, s az exkluzív vacsora mellett még a polgári szertartás megrendezése sem lehetetlen. Ugyanis a Halászbástya Étterem - szerződött partnerként -
a Budavári Önkormányzat Anyakönyvi Hivatalának kihelyezett házasságkötő helyszíneként működik, így a csodálatos termek vagy teraszok egyikén a város felett mondhatod ki a boldogító igent.

Ha idén tervezitek a Nagy Napot, akkor mindenképpen látogassátok meg standjukat a 2013. Január 26-27-én megrendezendő Esküvő Kiállításon, - mely a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre -, mert fantasztikus kedvezményekkel és ajánlattal vár az étterem Benneteket!

De ha csak egy igazán romantikus, exkluzív Valentin napi vacsorára vágysz, akkor fűzd meg a párodat, hogy töltsétek itt meghitten a február 14-ét!

Egy szó, mint száz, ha egy mondatban kellene jellemezni az éttermet:
A Halászbástya Étterem nem egyszerűen egy étterem, hanem egy hangulat, egy érzés kifejezése, amit leírni sokkal bonyolultabb, mint kipróbálni és részesévé válni a csodának…

Ez is érdekelhet

Így békülhetsz ki a legkönnyebben egyes csillagjegyekkel

Így békülhetsz ki a legkönnyebben egyes csillagjegyekkel

GLAMOUR Horoszkóp

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod