Hasznos útitárs nyaraláshoz

2012.július.5.

Már javában tart a nyár, és nyakunkon a kánikulai hőség. A melegben a legtöbben nem vágyunk másra, minthogy bikiniben süttessük a hasunkat egy medence, vagy a Balcsi partján. Ha enyhébb az idő, egy fagyizással egybekötött városnézés, vagy vásárolgatás is remek program lehet. Persze ne feledkezzünk meg a fesztiválokról, illetve a kihagyhatatlan nyári szabadtéri bulikról sem! Nyugalmasabb élménynek pedig ott a romantikus andalgás a vízparton. (promóció)

TaPasszt a TakarékPonttól!

Bármelyik programot is választjuk, jól jön egy útitárs, ami megkönnyíti a nyaralást. Ebben segít a TakarékPont fiókokban igényelhető MasterCard® PayPass#8482; TaPassz. Ez egy szuper mini bankkártya, amit felragaszthatunk bármelyik kedvenc tárgyunkra, akár a mobilunkra is - az úgyis mindig nálunk van. Ezzel a mini fizetőeszközzel érintés nélkül fizethetünk, alig pár másodperc alatt. Így a strandbelépő vásárlásakor sem kell vacakolni a visszajáróval. Az 5.000 Ft alatti költések esetében még PIN kód és aláírás sem szükséges. Ráadásul most 2012. július 31-ig csupán 990 ft-ért igényelheted már meglévő vagy új TakarékPont számlacsomagod mellé.

És hogy miért jó ez nekem?

A MasterCard® PayPass#8482; TaPassz előnye, hogy kisebb összegű vásárlásokat gyorsan, akár 5 másodperc alatt le tudunk bonyolítani. Praktikus, kényelmes és biztonságos, valamint azon sem kell azon aggódnunk, hogy van-e nálunk elég készpénz. Ha jön egy hirtelen ötlet, hogy csináljunk egy csajos programot, ugorjunk el egy buliba, vagy a sarokra fagyizni, nem kell a pénztárcánkat keresni, csak felkapjuk a mobilunkat a ráragasztott TaPasszal, és már mehetünk is.

Hogy lehet az enyém a TaPassz?

A TaPassz igénylése nagyon egyszerű, csak fel kell keresni a 420 TakarékPont fiók közül a hozzánk legközelebb esőt, és kiválasztani a hozzánk illő számlacsomagot, így hamarosan már a miénk is lehet a mini bankkártya. Ezzel az eszközzel biztosan könnyebb, és élvezetesebb lesz a nyár!
További részletek ITT

A jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A MasterCard® PayPass™ TaPassz kondícióit, szerződéskötési feltételeit, a TakarékPont hálózatban résztvevő Hitelintézetek által közzétett mindenkor hatályos Hirdetmények, Üzletszabályzatok, valamint a http://www.takarekpont.hu/takarekpont/hu.html található további ismertetők tartalmazzák.

Ez is érdekelhet

Harry Styles egy újabb szenzációs Gucci öltönyt viselt, ezúttal a 2021-es Brit Awards-on

Harry Styles egy újabb szenzációs Gucci öltönyt viselt, ezúttal a 2021-es Brit Awards-on

G-Életstílus

Extrém szélsebességű viharokat hoz a klímaváltozás Magyarországon

Extrém szélsebességű viharokat hoz a klímaváltozás Magyarországon

G-Életstílus

Hangulatzavarok léteznek, fontos és természetes rajtuk dolgozni: a Mélylevegő Projekt nem kezeli tabuként a problémákat

Hangulatzavarok léteznek, fontos és természetes rajtuk dolgozni: a Mélylevegő Projekt nem kezeli tabuként a problémákat