18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Igaz történet: a legviccesebb erotikus kalandom

2020.április.3.

A szex komoly dolog. Néha mégis olyan jókat lehet rajta nevetni! Történetünk szereplőinek is sikerült- előbb-utóbb...

Igaz történet: a legviccesebb erotikus kalandom
Fotó: Shutterstock

Elemi ösztön

Ismerkedő fázisban voltunk egy férfival, vagyis már hetek óta randevúztunk, és érezhetően eljött az ideje az első alkalomnak. Meg is beszéltük a hétfő esti találkát, de teljesen véletlenül az előző pénteken összefutottunk egy házibuliban. Pár óra romantikus táncolgatás után már fönn is voltunk a lakásán. Igen ám, de ekkor jutott eszembe, hogy egy vállalhatatlan alsónemű van rajtam. Nem hogy nem szexi, de kifejezetten nagymamás. Elvonultam a mosdóba, és azon törtem a fejem, hogy mit tegyek. Végül úgy döntöttem, lekapom a bugyit, és belegyömöszölöm a paritáskámba. Gondoltam, mire kilibbenek, úgyis a hálóban folytatjuk az ismerkedést. Csakhogy mikor kiléptem, partnerem egy itallal a kezében várt, és hellyel kínált a kanapén. Láthatóan még beszélgetni akart. Ez más esetben iszonyú édes lett volna, de akkor szörnyű volt! Fél óráig próbáltam megtalálni azt a pozitúrát, amelyben nem látszik, hogy nincs rajtam bugyi, és végül azt hazudtam, hogy rámtört a migrén, és bugyi nélkül, összezavodva hazataxiztam. Szerencsére a hétfői randi már tökéletesre sikerült. Dóri (29)

Drágám, hazajöttem!

Egyetemi éveim alatt együtt laktam egy sráccal, aki szinte olyan volt, mint a testvérem. Nagyon szerettük egymást, édesemnek, bogárkámnak szólítottuk a másikat. Persze, ez csak vicc volt, hiszen kizárólag csak barátok voltunk. Egyik nyáron őrülten szerelmes lettem, hetekig a föld fölött lebegtem, úgy éreztem, megtaláltam a másik felem. Miután a lakótársam Londonban volt két hétig, kihasználtuk az üres lakás előnyeit, és egy pásztorórát rendeztünk a szerelmemmel nálam. Megnéztünk egy filmet, majd szenvedélyesen csókolózni kezdtünk. Épp az emeleti hálóban téptük le egymásról a ruhákat, amikor hirtelen azt hallottuk, nyílik lent a bejárati ajtó, majd egy vidám férfihang fölkiabál: édesem, megjöttem! Én rögtön rájöttem, hogy a lakótársam előbb érkezett haza, de a barátom annyira lefagyott, hogy mozdulni sem bírt: láttam a szemében, hogy mi minden cikázhat át a fején arról, hogy így felültettem és valójában mással is járok. Én meg vöröslő arccal kapkodtam magamra a ruháimat. Persze néhány perc múlva tisztázódott a félreértés, és végül hajnalig trécseltünk, de azt a pár pillanatnyi döbbenetet sohasem fogom elfelejteni. Kata (31)

5 szeretetnyelv létezik - rád melyik jellemző? Hogyan befolyásolja a szexet?

5 szeretetnyelv létezik - rád melyik jellemző? Hogyan befolyásolja a szexet?

Fesztiválláz

Néhány éve a Szigeten összejöttem egy irtó helyes sráccal. Több koncertet végigcsókolóztunk, és kezdtem menthetetlenül belezúgni, de nem tudtam, ő vajon szintén komolyan gondolja-e vagy csak játszik velem. Elhatároztam hát, hogy egy kicsit lazábban veszem a dolgot, és majd meglátom, mi lesz belőle. Amikor épp ismét egy koncertet hallgattunk a barátai társaságában, elhatároztam, hogy könnyed stílusban lelépek, hogy érezze, más dolgom is van, nem csak vele lógni. Én elöl álltam, ő mögöttem, és azt eszeltem ki, igazi femme fatale-nak hatok majd, ha egy laza csókot nyomok a szájára, és azt mondom: most mennem kell, még látjuk egymást. Percekig gyűjtöttem az erőt, aztán hirtelen megpördültem, azt mondtam, most mennem kell, és - eltévesztve a házszámot nagy izgalmamban - egy csókot nyomtam a srác mellett álló barátja szájára.... Életem legégőbb pillanata volt. Hátra sem mertem nézni, úgy siettem el, és többet nem is kerestük egymást. Persze a fesztivál végén már csak röhögtünk a sztorin a csajokkal, és azóta is ez a történet az, amit bevethetek, ha meg akarok nevettetni egy társaságot, de akkor csak azon járt az eszem, mennyire ciki vagyok. Zita (23)

Lejegyezte: Kerekes Anna (A cikk a GLAMOUR 2013. márciusi lapszámában jelent meg eredetileg)

Ez is érdekelhet

Top 15: Thierry Mugler legikonikusabb ruháival emlékezünk az elhunyt tervező zsenire

Top 15: Thierry Mugler legikonikusabb ruháival emlékezünk az elhunyt tervező zsenire

Szépséghírek

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

G-Szex

Így lesz sokkal hosszabb a szex - 13 útmutató tanács

Így lesz sokkal hosszabb a szex - 13 útmutató tanács