Így találd meg a párod, ha nem akarsz online ismerkedni

2021. szeptember 15.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Bár a netes ismerkedés menő, és rengeteg lehetőséget tartogat, azért mégiscsak izgalmasabb a mindennapi életben belebotlani álmaink partnerébe. Most mutatunk pár ismerkedési pontot, ahol minden esély adott, hogy találkozz életed szerelmével.

Így találd meg a párod, ha nem akarsz online ismerkedni
Fotó: Northfoto

Gondoljunk csak Doktor Szöszire és a sármos ügyvéd barátjára, Bridget Jonesra és Mr.Darcyra vagy Julia Roberts akármelyik filmjére. Ahogy a filmekben, a szerelem az életben is mindig akkor érkezik, amikor nem igazán számítunk rá.

Kutyasétáltatás

Megunhatatlan, örök klasszikus! Ugyan ki tudna ellenállni egy jóképű idegennek egy cuki kutyával? Higgyétek el, az elmúlt időben sokkal több komoly kapcsolatot kereső fiatal fogadott örökbe kiskutyát, mint az elmúlt öt évben bármikor. Használjátok ki!

Hol? Érdemes felkeresned a parkokat és a közeli sétálóhelyeket, ha nem is a sajátoddal, heti párszor leviheted a szomszéd néni kiskutyáját. Neki is jó, neked is jó – tiszta üzlet!

Önkénteskedés

Nincs is vonzóbb annál, mint mikor valaki teljesen önzetlenül áldoz az idejéből és energiájából egy szuper ügy érdekében. Az biztos, hogy az önkénteskedés már önmagában is sok dolgot elárul az emberről (így rólad is) - a közös cél pedig közös pontokat teremt, ezért ennél nyilvánvalóbb ismerkedési pont talán nincs is!

Hol? Fontos, hogy az érdeklődési körödnek megfelelő helyen önkénteskedj – különben nincs értelme az egésznek!

Élelmiszer-bevásárlás

Nemrég egy szupermarket külön „szinglikosarakat” helyezett el a bejárata elé, ami nagyban megkönnyítette az ismerkedést. Habár az ilyesmi itthon nem elterjedt, az azért sanszos, hogy összefuthatsz vele egy ábécében. Ne feledd, mindig elejthetsz egy-két narancsot, de a sor legfelső polcán lévő termékek is mindig csábítóbbak.

Hol? Érdemes azon a környéken vásárolnod, ahol ismerkedni szeretnél. A nagy multicégek melletti kisboltokban például biztosan nem a kisgyermekes családosok tartanak nagybevásárlást.

Tanfolyamok

Nos, itt nem rajziskolákra vagy a különböző művészi tevékenységű tanfolyamokra érdemes fókuszálnod (mert ott senki sem beszélget), de egy főző-, egy cukrász- vagy egy nyelvtanfolyamon már érdemes elgondolkodnod!

Hol? Jobban jársz, ha a kiscsoportos foglalkozásokat részesíted előnyben, mert így kötetlenebb hangulat alakul ki a résztvevők között. Így tanulsz is, és az esélyt is megadod magadnak az ismerkedésre. Ha nem is életed szerelmét, új barátokat biztosab találsz majd.

Gyalogtúrák

A gyalogtúrák azért szuperek, mert általában szombaton vagy vasárnap, egy egész álló nap tartanak. Persze, csak akkor válik be, ha szereted az aktív kikapcsolódást és nem hagyod ott az egészet már egy óra után! Séta közben mindenki barátkozik, a természetben minden sallangtól mentesen lehet közelebb kerülni a másikhoz.

Hol? Sportegyesületek, különböző túrákat vezető cégek, de még önkormányzatok és iskolák is szoktak szervezni gyalogtúrákat a közeli erdőbe vagy a gyönyörű Pilisbe.

Utazás

Bár nem játszik olyan nagy szerepet, mint az elmúlt években, utazás közben még így is szuperül lehet ismerkedni, mert az emberek ilyenkor mást sem csinálnak, csak unatkoznak és nézelődnek. A telefonjukat nyomkodó egyéneket viszont nyugodtan hagyd ki, ők tutira nem akarnak ismerkedni!

Hol? A héven, a vonaton, a villamoson, a repülőn – lényegében bármilyen tömegközlekedésen.

Mosolyogj!

Ne feledd, mindennek a kulcsa a mosolyod! A lehető legtökéletesebb helyen, a legjobb szettedben sem lesz kíváncsi rád senki, ha fent hordod az orrod. Légy közvetlen és add önmagad!

Szöveg: Kovács Gréta

A cikk eredetileg a GLAMOUR magazin 2021. július-augusztusi számában jelent meg.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Hormonális akné-diéta: mit (t)együnk a ragyogó bőr érdekében?

glamour plusz ikon Hormonális akné-diéta: mit (t)együnk a ragyogó bőr érdekében?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

4 tipp, melyeket betartva bőröd nyáron is ragyogó és egészséges lesz (x)

4 tipp, melyeket betartva bőröd nyáron is ragyogó és egészséges lesz (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Egyszerű használat és ragyogó végeredmény - Ebben a hajfestékben biztosan nem fogsz csalódni (x)

Egyszerű használat és ragyogó végeredmény - Ebben a hajfestékben biztosan nem fogsz csalódni (x)

5 termék, melyektől smink nélkül is ragyogóan szép lesz a bőröd (x)

5 termék, melyektől smink nélkül is ragyogóan szép lesz a bőröd (x)