Ikea légtisztító, ami neked is elérhető

2021.május.15.

Forgalmas helyen laksz, ahol sokkot kapsz a heti takarításnál, hogy mennyi por rakódik a polcokra, a tárgyakra, és aggódsz, hogy mindez a tüdődbe is bekerül? Kell neked egy légtisztító, ami nem kerül vagyonokba!

Teszteltük az Ikea Förnuftig légtisztítóját és nagyon jók a tapasztalataink.

A könnyű, ágy mellé állítható és a falra is felszerelhető gép rendelkezik egy előszűrővel, mely felfogja a nagyobb részeket, mint a hajszál és a por, egy részecskeszűrővel, mely eltávolítja a levegőben keringő kisebb részecskéket, mint a por és a PM2,5-es pollenek (2,5 µm részecskeméretig), valamint egy szűrővel, mely megtisztítja a levegőt a különféle gáz halmazállapotú szennyező anyagoktól, mint például az illékony kémiai anyagok (VOC-ok) és formaldehid, és egyben csökkenti a nemkívánatos – például főzés vagy dohányzás közben keletkezett – szagokat is.

Miért is fontos mindez?

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint a szennyezett levegő hozzájárulhat a szívbetegségek, a stroke, a légzőszervi megbetegedések és a rák kialakulásához. Világszerte az emberek 90%-a szennyezett levegőt szív be minden nap, és évente milliók halnak meg idő előtt a beltéri és kültéri levegőszennyezés következtében. Ez azt jelenti, hogy szinte kötelezővé vált egy otthoni légtisztító használata, mert sokan annyira rossz körülmények között élünk.

Sokkal jobb egy olyan szobában tevékenykedni, aludni, ahol friss és tiszta a levegő! Nézzük csak, milyen is az Ikea már kapható készüléke! A légtisztító első része szürke, de a hátlapja két színben, feketében és fehérben is kapható, így a lakásod hangulatához illesztheted ezt az egyébként minimalista, funkcionális dizájnnal készült, a városban nélkülözhetetlen készüléket. Az légtisztító ára 17990 forint.

Ez is érdekelhet

Napi szex: 7 tipp a férfi szexuális vágyának növelésére

Napi szex: 7 tipp a férfi szexuális vágyának növelésére

GLAMOUR Horoszkóp

Ma inkább a saját fejed után akarsz menni - Napi horoszkóp: július 31.

Ma inkább a saját fejed után akarsz menni - Napi horoszkóp: július 31.

Sztárhírek

5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát

5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát