Itt a strandszezon, de valami nincs rendben a bugyidban? Van megoldás! (x)

Promóció

2018.június.7.

Az "hagyján", hogy a legtöbb intim fertőzés iszonyú kellemetlen érzéssel jár, de a legtöbb még az időzítésben is nagyon rossz. Bizony, a kis baktériumok pontosan tudják, hogyan húzzák keresztbe a várva várt programjainkat. Éppen romantikus hétvégére készülsz a szerelmeddel, strandra mennél a csajokkal vagy családi nyaralást terveztek, és naná, hogy olyankor üt be a krach! Bizonyára minden nő tudja, milyen bosszantó is ez, azonban van egy jó hírünk: a Canestest segítségével másodpercek alatt kiderítheted, pontosan mi okozza a gyulladást, így akár már aznap elkezdheted a fertőzés kezelését.

Intim bajok
Fotó: Shutterstock

A Canestest gyógyszertárakban és drogériákban megvásárolható, és kevesebb mint 10 másodperc alatt kimutatja a hüvely pH-értékét. A tünetek és a teszt eredménye alapján könnyedén beazonosíthatod a fertőzés okát a dobozon látható táblázattal: amennyiben a pálca sárga színű marad, valószínűleg gombás fertőzéssel állsz szemben, azonban ha kékes-zöldes árnyalatra színeződik, bakteriális fertőzést kell kezelned. Előbbinél egyébként árulkodó jel lehet a viszketés és a túrószerű folyás, míg utóbbit a fehéres-szürke, halszagú váladék jellemez.

Igaz, a gyógyszertárakban ma már vásárolhatsz gombaellenes szereket és olyan hüvelykúpot, ami optimalizálja a hüvely pH értékét, célszerű egy szakember véleményét is kikérni a témában. Amennyiben teheted, keresd fel az orvosod, így garantáltan nem kell majd a partról nézned a medencében fürdőző barátnőket!

L.HU.COM.CC.16.05.2018.1624.

Ez is érdekelhet

Valentin-napi ajándék magadnak

Valentin-napi ajándék magadnak

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói