5 biztos jel, hogy a kapcsolatod megérett a házasságra

2022.június.19.

Tiniként az ember beleírja a naplójába szerelme nevét, akiről reméli egyszer majd a férje lesz. Felnőttként azonban nem árt, ha már nem élünk álomvilágban és nem csupán a szívünkre hallgatunk a nagy döntés előtt. Vannak bizonyos jelek, amikre figyelnünk kell, mielőtt egy életre szóló lépést hozunk meg!

5 biztos jel, hogy a kapcsolatod megérett a házasságra
Fotó: Profimedia/GLAMOUR

1. Okos vitázás!

Nem jó jel, ha egy kapcsolat arról szól, hogy állandóan támadjátok egymást minden ok nélkül. Ez könnyen azt is jelentheti, hogy egyszerűen már a másik lénye is irritál. Ha azt veszed észre, hogy zavar ahogy beszél, ahogy néz, ahogy levegőt vesz, engedd el, nagyon gyorsan. Minden kapcsolatban vannak apró viták, azonban meg kell tanulni okosan, felnőtt emberek módjára megbeszélni a dolgokat. A legjobb, ha mindenki alszik egyet és tiszta fejjel gondolja át a problémákat. Ha felnőttetek már és elértétek ezt a szintet, készen álltok megállapodni.

2. Meg tudjátok nevettetni egymást!

A nevetés a legjobb gyógyír! Ha meg tudjátok nevettetni egymást, akkor a kapcsolatotok is sokkal stabilabb, mintha kimértséggel, karót nyelve próbálnátok élni az életet. Fontos, hogy felszabadultan tudjatok viccelődni és a humor tekintetében is egymásra legyetek hangolódva.

Így viszonyulsz a házasságkötéshez - a csillagjegyed elárulja

3. A kapcsolatotok kiállta a próbát!

Fontos, hogy csak a több próbát megélt kapcsolatot helyezd újabb szintre és gondolkodj házasságban. Ha a kapcsolat még friss, és nem kényszerültetek bele olyan helyzetbe, amit próbatételként éltetek meg, még nem tudhatjátok, hogyan élnétek meg egy olyan dolgot, mint a saját esküvőtök szervezése. Ez bizony egy hatalmas nehézség lehet, rengeteg pár elbizonytalanodik ebben az időszakban, hiszen hatalmas a nyomás.

4. Kényelmesen érzitek magatokat egymás társaságában!

Az, hogy kényelmesen érzed magad a párod társaságában nem csak azt jelenti, hogy mered viselni a kedvenc csúnya pulcsidat. Sokkal inkább az a fontos, hogy biztonságban érezd magad egy olyan ember mellett, aki megbecsül és tisztel. Ha egy ilyen személlyel kötöd össze az életed, sikeresebb leszel az élet minden területén, hiszen bizonyított, hogy azok az emberek akik kiegyensúlyozottabb kapcsolatban élnek, sokkal bátrabban követik az álmaikat abban a tudatban, hogy, akit szeretnek, mindenben támogatja őket.

5. Összhangban a céljaitok!

Hiába szeretsz valakit, ha az életben teljesen mások a céljaitok. Ha nem tudjátok összehangolni az életeteket, nincs értelme elköteleződni. Fel kell tenni a kérdéseket: Akarok gyereket? Hol szeretnék élni? Hol látom magam 10 év múlva? Ha mindketten hasonlóan válaszoljátok meg ezeket a kérdéseket, valószínűleg a házasság során sem lesznek majd váratlan súrlódások, viszont, ha nem tisztázzátok őket, könnyen meglepetésként érhetnek párod tervei.

Ez is érdekelhet

Lábas Viki megmutatja, hogyan lehet trendi és kényelmes a szetted

Lábas Viki megmutatja, hogyan lehet trendi és kényelmes a szetted

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő