5 jel, hogy nagyon messziről kerüld el a pasit

2022.július.30.

Van néhány figyelmeztető jel, ami arra utal, hogy talán mégsem ő az igazi. Nem árt ezekre odafigyelni, mert a későbbiekben nagyobb problémát is okozhat a párkapcsolatotokban.

Sokan ismerjük az érzést, amikor magunkban keressük a hibát például önbizalom hiányában, pedig sokszor nem is bennünk van a gond. Ilyenkor komolyan el kell gondolkodnunk azon, mi is a probléma forrása. Ez az egyik oka annak, miért kapcsolatkerülők olyan sokan. Így próbálják megelőzni a fájdalmat, de természetesen nem ez a megfelelő út. Ki kell tapasztalni, mi az, ami nehézséget okoz egy párkapcsolatban, és oda kell figyelni az intő jelekre, mielőtt visszafordíthatatlan fájdalmat okozunk magunknak és másoknak. Íme 5 árulkodó jel, ami azt mutatja, mindenképpen hagyd ott a kapcsolatodat, még akkor is, ha nem vagy egészen biztos benne, hogy ez a jó döntés.

1. Erőszakos

Erőszakos lesz, még ha nem is üt meg. Talán azt hiszed, ez normális és belefér, de ez nem igaz. Amikor már tárgyakat vág a földhöz, elhord mindennek, akkor nem kell, hogy megüssön ahhoz, hogy tudd, ennek véget kell vetni. Egyik párkapcsolat alapja sem lehet a félelem, ez egyáltalán nem egészséges!

2. Megcsalt

Igen, tudjuk, Anne Hathawaynek sikerült megbocsátania a férjének megcsalás után A kezdő című filmben, de sajnos a való életben nem így működnek a dolgok. Sokan azt hiszik, hogy a megcsalás után mindent meglehet változtatni, hogy újból olyan lehet, mint régen. Hihetetlenül sok munka, hosszú idő, fájdalom és kínlódás árán lehet csak visszanyerni az elveszett bizalmat, de még akkor sem biztos. De nem is kell ennyire előremenni, hanem vegyük csak a tényeket: a megcsalás egy nagyon önző dolog... Olyan pasit szeretnél magad mellé, aki a saját érdekeit helyezi előtérbe? Ráadásul, ha kiderül, hogy megcsalt, és nem is ő maga mondta el, akkor még hazug is.

3. Nem vállal fel nyilvánosan

Sok nő él olyan kapcsolatban, amiben a férfi nem szentel különösebb figyelmet párjára, nem kezeli társként, nem avatja be a társasági életébe, a mindennapjaiba. Amennyiben egy pasival több mint 6 hónapja randizol, de még mindig nem látod, hogy hivatalosan is a barátnőjeként tekintene rád, lépj tovább. Ne keress kifogásokat, csak az idődet vesztegeted.

Velük ne randizz soha! Ezt a csillagjegyet kerüld el messzire!

4. Valamilyen függősége van

Semmiképpen ne kezdj olyan pasival, akinek bármiféle démonja van. Ez lehet szex, drog, alkohol, játékszenvedély - akármi. Az, aki függő, bármit megtesz, de tényleg bármit, hogy megkapjon abból annyit, amire szüksége van. Amennyiben nem szeretnél te a második lenni, és nem akarod, hogy veszélyesre forduljanak a dolgok, érdemes otthagyni a kapcsolatot.

5. Befolyásol és manipulál

Ha mindig át akarja formálni a véleményed az ő mintájára, vagy csak manipulál, hogy úgy csináld a dolgokat, ahogyan ő szeretné, jobb, ha kilépsz a kapcsolatból. Ugyanis az a férfi, aki ilyesfajta taktikákhoz nyúl, észrevétlenül fog hazudni neked, és ki fogja használni a bizalmadat.

Ez is érdekelhet

"Nem hiszed el, mi történt velem az ágyban!" - Elképesztő olvasói történetek

"Nem hiszed el, mi történt velem az ágyban!" - Elképesztő olvasói történetek

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról