Karácsonyi nagyzabálás? Így hagyd ki

2015.december.23.

Egyértelmű, hogy mindent meg szeretnél kóstolni, amit a nagyi, a mami és a barátok sütnek, főznek, de ha tényleg szeretnéd a formád tartani, akkor egyszerűen csak annyit kell mondanod: köszönöm, már ettem. Ha pedig erősködnek, akkor csomagoltass el azzal, hogy otthon nagyon jó lesz.

Szuper meginni néhány karácsonyi köszöntőt, esetleg megkóstolni egy-két finom koktélt, de nem érdemes túlzásba vinni. Ha mégis többet ittál a kelleténél, otthon igyál meg két nagy pohár citromos vizet, ami tégy pici mézet és cayene borsot is. A másik pohárra pedig vegyél be egy aszpirint. A víz hidratál, a citrom C vitaminnal tölt bel, a caynene pedig sikerrel űzi ki a mérgeket, amiket az alkohollal bevittél.

Hogy kerülheted el legegyszerűbben, hogy mindenbe belekóstolj é egész este egyél? Legyél te a házigazda. Az állandó rohangálás és kérések teljesítése mellett se időd, se kedved nem lesz egy falatot sem enni.

Vigyél egészségesebb sütit, mint amit a vendéglátónál ehetsz. A sütőtökös pite kiváló, sokkal kevésbé hizlal, mint a vajas kekszek vagy a sajttorta.

Ne engedj a csábításnak

Ilyenkor is készíthetsz ételeket egészséges összetevőkből, és ha egyébként így étkezel, akkor most miért tennél másként? Nem lehet sült csirkét párolt zöldségekkel enni, mert az nem elég karácsonyi? Ki mondja meg neked?

Vannak azok a barátok és rokonok, akik mindenképpen azt szeretnék, ha ennél még. Kitartás, ha elégszer mondod el, hogy nem kérek, köszönöm, nem kérek köszönöm, előbb vagy utóbb meg fogják érteni. Csak ne add fel!

Edd meg, amit kívánsz!

Még senki nem hízott meg egyetlen sütitől. a hangsúly azonban az egyetlenen van. Ha kívánod, ha meg szeretnéd kóstolni, tedd azt, hiszen milyen rossz lenne, ha állandóan le kellene mondani mindenről, nem? Viszont állj meg egynél és ne is folytasd tovább.

Reggelizz!
Ha rendesen megreggelizel, beviszed a szükséges vitaminokat, tápanyagokat, nem igazán lesz kedved nap közben nassolni és kevesebbet gondolsz majd a cukrokra és az éde3ssgére is.


Ez is érdekelhet

25 dolog, amit nem tudtál Taylor Swiftről

25 dolog, amit nem tudtál Taylor Swiftről

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!