Apró dolgok, amik kellemesebbé teszik az összezárva töltött időt

2021.március.17.

Egy éve bezártságra kényszerülünk. Ez alatt az idő alatt kialakultak a helyzethez igazodó szokások, amik egy idő után lapossá, unalmassá tehetik a mindennapjainkat. Akik a párjukkal élnek együtt, lehet úgy érzik, hogy kezd kialudni a tűz köztük, így ez a cikk nekik íródott.

Apró dolgok, amik kellemesebbé teszik az összezárva töltött időt
Fotó: Gettyimages.com

Összeszedtünk pár apró gesztust, ötletet, amivel színesebbé, izgalmasabbá tehetitek az együtt töltött bezártságot.

Romantikus vacsora

Igen, igen. Ez egy klasszikus, már-már elcsépeltnek tűnő ötlet, de mégis! Hányan mondhatják el magukról, hogy a szerelmük bármiféle apropó nélkül, csak úgy, figyelmességből egy gyertyafényes, isteni vacsorával ajándékozta meg? A romantikus filmek főszereplőin kívül nem sokan. Éppen ezért változtassunk ezen! Lepjük meg a párunkat a kedvenc ételével és esetleg alapozzuk meg a hangulatot egy finom borral.

Koktélrandi

Ha már az ételeknél-italoknál járunk, egy közös koktél-mixelés jó mókának ígérkezhet! Egy korábbi cikkünkben biztosítjuk nektek az ínycsiklandó recepteket.

Privát könyvklub

Alapítsatok egy saját könyvklubot csak kettőtöknek. Hogy a folyamat az átlagos könyvklubokénál gyorsabb legyen, fejezetenként beszéljétek át a könyv történéseit, osszátok meg saját véleményetek, érzéseiteket, gondolataitokat, amit a történet kiváltott belőletek. Művelődés és kikapcsolódás mellett megismeritek, hogy a szerelmetek hogyan viszonyulna különböző szituációkhoz. Ui.: pikánsabb témájú könyvek közül is válogathattok.

Páros edzés

A párotokkal való edzésnek hihetetlen motivációs ereje van. Rengeteg otthoni edzésre kitalált videó található az interneten, s ezek között bőven található páros fiú-lány videó is, ami kifejezetten arra összpontosít, hogy a különböző fizikumotok ellenére mindkettőtöknek kielégítő legyen az adott gyakorlat. A felszerelés miatt sem kell aggódni, edzős videók ezrei nem igényelnek semmiféle eszközt a feladatok végrehajtásához. Egy próbát mindenképp megér!

Kitalálod?

Nem, ez nem nektek szóló kérdés. Itt bizony gyerekkorunk egyik klasszikusára, a Guess Who? Játékra utalunk. Egy kis csavarral ezt a játékot felnőtt fejjel személyessé és nagyon szórakoztatóvá tehetjük. Csupán az a feladat, hogy a játékban lévő kis képeket kicserélitek az ismerőseitek, barátaitok, családtagjaitok képeire, vagy ha erre éppen nincs lehetőségetek, akkor elég, ha a nevüket ráírjátok kis cetlikre és azt helyezitek be az eredeti képek helyére, és mehet is a találgatás!

Reméljük, hogy ez a pár ötlet inspiráló volt számotokra, és kedvet kaptatok kipróbálni őket!

Ez is érdekelhet

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke