Kiderült! Az iPhone 7 nagy újításokat hozhat

2015.december.4.

Még alig kezdtük el megszokni az iPhone 6-ot, a világ máris azzal foglalkozik, hogy milyen lesz az iPhone 7 – legalábbis Kína.

Kiderült! Az iPhone 7 nagy újításokat hozhat
Fotó: MarekWeidlich

A legújabb hírek szerint igencsak nagy újításokra készül az Apple, és összesen öt új modellt fognak a piacra dobni a következő széria érkezésével. Bár egyelőre nincsen hivatalos megjelenési idő (emlékezzünk csak vissza, az iPhone 6-ra is milyen sokat vártunk, és azzal kapcsolatban is hány őrült, "bombabiztos" újítás terjengett a neten, például az átlátszó készülék… Na, persze.)

Nos, itt van pár olyan tulajdonság, amiről azt beszélik, hogy az iPhone 7 része lesz:

1. Reverzibilis USB port
A jelenlegi Lightning konnektoros töltőt 2012-ben vezették be az 5-ös iPhone-nal együtt, a legújabb szériához azonban új töltő is jár majd, a hírek szerint. A C-típusú reverzibilis USB port már megtalálható a legújabb Macbookban, és állítólag ezt vezetik majd be a 7-es iPhone-ba is. Ez pedig egy univerzális változást hozhat a töltésrendszereket illetően, ugyanis az Androidos telefonok nagy része is 2016-tól erre a módszerre tér át.

2. 3D-s többérintéses érintés
Ez két létező Apple tulajdonság összevonását jelentené, a "pinch-to-zoom" és az iPhone 6S illetve az iPhone 6S Plus 3D-s érintését. Lehet, hogy ez kissé zavarosnak tűnik, de egyáltalán nem elrugaszkodott ötlet, hogy az Apple még több funkciót adjon hozzá a 3D Touch-hoz.

3. Még jobb képminőség a kétszeres hátsó kamerával
A két kamerával lehetőség volna az optikai zoomra, a már kissé idejétmúlt digitális ránagyítás helyett, ami az iPhone okostelefonokban található jelenleg. Már korábban is rebesgették, hogy az Apple bevezeti ezt a funkciót, de talán majd most az iPhone 7-tel.

4. Ujjlenyomat felismerés a kijelzőre
Ha hozzáadják a kijelzőhöz az ujjlenyomat felismerést, akkor akár meg is lehetne szabadulni a Home gombtól, amivel lehetne kicsinyíteni a telefon méretét is, ha az Apple úgy akarná.

Nem tudjuk, mindebből lesz-e valami, vagy ezen felül milyen újításokra készül az Apple, és azt sem, hogy egyáltalán mikor érkezik az iPhone 7, de addig is álmodozzunk!

Ez is érdekelhet

Receptek, amik segítenek túllendülni a szakításon

Receptek, amik segítenek túllendülni a szakításon

Szépség

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján