Kim Cattrall mindent elárult: sosem voltak barátnők a Szex és New York sztárjai!

2017.október.24.

A Szex és New York rajongói már régóta szerették volna, ha elkészül a film harmadik része is és még egyszer utoljára visszatérnek az ikonikus karakterek.

Kim Cattrall mindent elárult: sosem voltak barátnők a Szex és New York sztárjai!
Fotó: Getty Images

Ennek ellenére most már biztosan tudhatjuk, hogy nem lesz új rész. Bizony források állították, hogy ennek oka a Samanthát alakító Kim Cattrall, aki olyan nagy gázsit és más projektjeinek támogatását is kérte, amit az alkotók nem tudtak biztosítani.

A vádakra reagálva Kim most Piers Morgan's Life Stories című műsorában mesélte el saját nézőpontját és közben illúzióromboló részleteket is megosztott a sorozatról.

A 61 éves színésznő játszotta Samanthát a sorozatban valam és a filmekben is. Ennek ellenére most teljesen biztosan állítja, soha többé nem fogja megformálni a karaktert. Elengedte életének ezt a részét és egyáltalán nem sajnálja.

Fotó: Profimedia

Kim azt is elmesélte, soha nem voltak barátnők igazán. Kizárólag munkaviszony alakult ki köztük és bevallása szerint már azt sem tudja, mikor beszélt a többiekkel utoljára.

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> It's Emmy night and we will be providing you guys with up-to-the-minute red carpet fashion commentary via our Instagram stories. It will be just like Giuliana Rancic's E! coverage, only way less tan and way less boring. We hope that you guys enjoy it, also we really needed an excuse to revisit these #crucial Emmy looks from '99 #10024; Every Outfit on Sex amp; the City (@everyoutfitonsatc) által megosztott bejegyzés, 2017. Szept 17., 11:18 PDT

A legszomorúbb dolog azonban az, hogy a színésznő szerint a sorozat miatt nem lehetett gyereke. 40-es évei elején járt, amikor elkezdtek forgatni, 19 órákat dolgozott egy nap. Ha pénteken elkezdődött a munka, általában csak szombat délelőtt ért véget. Se ideje, se energiája nem lett volna a családalapításra, ami utólag nagyon bántja.

Ezt olvastad már? Sarah Jessica Parker és Chris Noth cuki Instagram-pillanata

Bárhogy is volt, a rajongók számára ők még mindig az a 4 barátnő, akinek életét éveken keresztül nyomon követtük és mind a mai napig imádjuk.

Ez is érdekelhet

Életed legintenzívebb orgazmusához a G-pont juttat el – így találsz rá

Életed legintenzívebb orgazmusához a G-pont juttat el – így találsz rá

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói