Kipróbáltuk! Social Spa az Oriental Spa Wellness- és Fitneszközpontban

2013.november.26.

Ha igazán feltöltő hétvégére vagy estére vágysz, kikapcsolódnál a pároddal, a barátnőkkel eltöltenél egy kellemes délutánt, akkor mindenképpen ajánljuk neked a Ramada Resort Budapest Oriental Spa Wellness- és Fitneszközpontját! Mi kipróbáltuk.

Az Oriental Spa Wellness- és Fitneszközpont küldetése

A jelenkor rohanó tempója mellett, aki teheti, megpróbál egészségtudatosabban élni. Vitaminokat szed, edzeni jár vagy hatalmas összegeket költ csodákkal kecsegtető eszközökre. Pedig az életmódszerű stresszoldás nem újkeletű tudomány. Nyúljunk vissza a tradíciókhoz, a görög-római és török fürdők szokásaihoz! A rómaiaknál a fürdők nemcsak a tisztálkodásról, az ellazulást segítő vízről és rituálékról szóltak, hanem a társas élet meghatározó színhelyei is voltak. A modern spákat a csendes pihenésre, nyugodt kikapcsolódásra alakították ki – egészen 2012-ig. Ekkor jött divatba, hogy megfogyatkozott szabadidőnket a lehető legjobban használjuk ki, még a wellnesscentrumokban is. Lehetőségünk legyen arra is, hogy a klasszikus spakínálat mellett sportolhassunk, szépülhessünk és jókat beszélgethessünk. A Ramada Resort Budapest Oriental Spa Wellness- és Fitneszközpontja követi a legújabb nemzetközi trendet, és közösségi élménnyé varázsolja a wellness világát.
Az új trend a régi, ez a Social Spa.

Mi is az a Social Spa? – Valódi közösségi élmény, káros mellékhatások nélkül!

A spa fürdő köré épült pihenő- és szórakozóhely, amely közösségi élményekkel gazdagodott. Barátainkkal, családunk tagjaival vagy hozzánk hasonló korú, nemű és érdeklődésű emberekkel együtt élvezhetjük a kényeztető kezeléseket, a gőzt, a szaunát, a különféle masszázsokat, a fitnesz- és kozmetikai szolgáltatásokat. A társasági együttlét ugyanakkor nem veszélyezteti a spák szokásos csendjét, a vendégek nem érezhetik magukat beszorítva, mivel a Social Spa a gondos szakmaisággal összeállított kezelések tömkelegét nagy, impozáns helyeken kínálja.

Ilyen hatalmas és elegáns hely a Ramada Resort Budapest szállodához tartozó, de külső vendégek számára is elérhető Oriental Spa Wellness- és Fitneszközpont, ahol egy helyen minden megtalálható: termálvíz, szauna, pihenőhelyek kényelmes, új fotelágyakkal, minikönyvtárral, kezelőhelyiségek gyógymasszőrökkel, kozmetikussal, fodrásszal. Nem utolsósorban működik itt a török fürdők világából ismert hamam, professzionális gépekkel felszerelt edzőterem, valamint büfésziget és pedagógussal felügyelt gyerekmegőrző is. Mert annak sem kell lemondania a Social Spa programról, akinek éppen nem ér rá a nagyi, hogy vigyázzon a gyerekre. A spabirodalomhoz tartozik a Bongo Kids Club, mely kitűnő szórakozást nyújt a gyerekeknek, mialatt anya és apa lelkiismeret furdalás nélkül élvezi a spa valamelyik szolgáltatását.

Valódi klubélményt nyújt a Social Spa. Meghívhatjuk és közösen élvezhetjük a kényeztetést barátnőinkkel, barátainkkal, rég nem látott osztálytársakkal, családtagjainkkal, sőt akár üzletfeleinkkel is randevúzhatunk itt. Rohanó világunkban mennyei felüdülést kínál a spa, kombinálva egy kellemes társasági eseménnyel, hiszen a kommunikáció és a nevetés is kiváló stresszoldó hatással bír.

Oriental Spa Club-napok – Azt választom, ami nekem a legjobb!
Az Oriental Spa Club-napok hétfőtől csütörtökig várják a Social Spa vendégit. A tematikus napok úgy lettek kialakítva, hogy a leendő klubtagok igényüknek megfelelő programok közül válogathassanak. Így akkor is bátran csatlakozhat bárki, ha éppen nincs aki elkísérje, mert biztos lehet benne, hogy hasonló érdeklődésű emberekkel fog találkozni. Azok, akik kedvet kapnak ehhez a természetes stresszoldó életmódhoz, kedvezményes bérletet is vásárolhatnak, amivel akár a szeretteiket is meglephetik. A klubtagsággal egyéb előnyök is járnak: 10% kedvezmény a Colorado étterem kínálatából, valamint 20% kedvezmény az Oriental Spa szolgáltatásaiból és ingyenes gyermekfelügyelet.

Hétfő a szépkorúaké, őket várja a Senior Day. A sportosabbak a fürdés és a szaunázás mellett ingyen kipróbálhatnak egy fitball- vagy egy aquapower-edzést. Kedvezményes áron pedig egy gerinctornán is részt vehetnek. Aki pedig teljessé szeretné tenni a felfrissülést, az speciális klubkedvezménnyel válogathat a szőlős vagy hyaluronsavas hidratáló arckezelés, illetve a hát- és derékmasszázs között.

Kedd a Sport Day, a mozgás szerelmeseinek. A spa és gőz izomlazító hatása mellett a jól felszerelt fitneszteremben testreszabott tanácsadást kaphatnak a személyi edzőtől, TRX-szel edzhetnek, vagy bodyshaping-órán is részt vehetnek. Klubbérletes kedvezmény e napon hölgyeknek a Deluxe oxigénes sejtregeneráló arckezelésre, uraknak hidratáló arckezelésre, a különleges élvezetek kedvelőinek a hatvanperces hamamrituáléra érvényes.

Szerdán igazi csajos nap a Ladies Day! A csacsogás és a lazulás mellett a hölgyek térítésmentesen konzultálhatnak a dietetikussal és részt vehetnek az alakformáló bemutatóedzésen is. Klubbérlettel kedvezménnyel spinningelhetnek, így minden feszültséget pillanatok alatt "kitekerhetnek" magukból. S ha hölgynap, akkor nem hiányozhatnak a luxus arc- és testkezelések. Mindezt akár a káddal és kezelőágyakkal felszerelt kezelőhelyiségben, ahol a barátnők közben végre nyugodtan kibeszélhetik magukat.

Csütörtökön a You&Me Day a szerelemeseké! A párok megpihenhetnek a mandalamedence lágy termálvizében, élvezhetik a meghitt pihenőterek nyugalmát. Vagy közösen élhetik át a Watsu vízi terápia test- és tudatoldó hatását. Ezen a napon minden párosan végezhető: legyen szó egy edzésről, masszázsról, vagy a klubtagsággal, kedvezménnyel igénybe vehető páros pezsgőfürdőzésről –természetesen ajándék pezsgővel.

Tipp! Ha nincs kire hagyni a gyereket, akkor is van megoldás, minden klubtag ingyenesen igénybe veheti a Bongo Kids Club szolgáltatásait, így amíg a felnőttek pihennek, a gyerekek szórakoznak.

Bővebb információ, árak és különleges ajánlatok: www.orientalspa.hu

Ez is érdekelhet

Csillagjegyek, akik olyan mérgező párost alkotnának a szerelemben, hogy messziről kerüljék egymást

Csillagjegyek, akik olyan mérgező párost alkotnának a szerelemben, hogy messziről kerüljék egymást

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

PR

Pozitív lett a HPV-szűrés eredménye? Ezt tehetjük (x)

Pozitív lett a HPV-szűrés eredménye? Ezt tehetjük (x)

PR

Mi jelzi, ha túl sokat stresszelünk? Így üzen a lélek és a test (x)

Mi jelzi, ha túl sokat stresszelünk? Így üzen a lélek és a test (x)

PR

Így pakolj be helytakarékosan a nyári utazásokhoz (x)

Így pakolj be helytakarékosan a nyári utazásokhoz (x)

PR

3 dolog, ami felboríthatja a hüvelyflórád (x)

3 dolog, ami felboríthatja a hüvelyflórád (x)