Környezettudatos alternatívákkal vár titeket a CLOE

2019.július.22.

Szerencsére itthon is egyre több ember számára fontos, hogy felelősséget vállaljon a környezetéért, ezért sokan tudatosabban vásárolnak és környezettudatos alternatívák mellett döntenek.

A CLOE tulajdonosa Muszula Tímea is beszállt a környezetért vívott harcba és változásokat vezetett be márkája életébe!

″Egy ideje már dolgozunk azon, hogy környezetbarát csomagolással várjunk Titeket az új CLOĒ Caféban. Amennyire tudjuk, lecsökentjük a műanyag használatát segítve ezzel a környezettudatos vásárlást! A CLOĒ-ban csak olyan csomagolást használunk, ami javarészt visszaforgatható komposztálással. Folyamatosan azon dolgozom, hogy már a megszokott Laura Virágos, Timis csomagolást párosítom a környezettudatosabb eszközökkel!″- írta Timi a közösségi oldalán

Már a virágboltban is kérhettek úgy csokrot, hogy ilyen papírba csomagolják be nektek. Természetesen nem lehet mindent kiiktatni egyik pillanatról a másikra, de az első lépés megvan. Ha csak az ebédet vagy a reggeli kávét szeretnétek elvinni, elfogyasztani, már ehhez is a környezettudatos alternatívát használják. Ezt az opciót akkor is igénybe vehetitek, ha virágot vásároltok, viszont különleges alkalomra szülinapra, ajándékba vásárolt virágokat továbbra is kérhetitek a megszokott csomagolásban.

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói