Közlekedj zölden! Már elektromos robogókkal is szelheted a várost!

2018.június.2.

Aki ráunt a metrózásra, hamarosan egy egészen új közlekedési lehetőséget próbálhat ki Budapest utcáin. 2018 nyarától elérhetővé válik a közösségi elektromos robogózás, amit a blinkee.city 50 robogóval indít el, és 100%-ban környezetkímélő megoldást támogat. Az új rendszer állomások nélkül működik majd, és nem csak gyorsabb, de csendesebb, tisztább és költséghatékonyabb közlekedést biztosít.

A kulcsnélküli közösségi elektromos robogómegosztó rendszer mobil alkalmazáson keresztül lesz kezelhető. A felhasználó egy regisztrációt követően az applikáció térképének segítségével tudja kiválasztani a legközelebbi elérhető járművet. A szolgáltatás használatához nem szükséges egy előre feltöltött pénzügyi keret, a fizetés percdíj alapú, emellett pedig diákkedvezmények is elérhetők.

A robogókat bárki használhatja majd, aki 16 évesnél idősebb és 6 hónapnál régebbi, legalább AM kategóriás jogosítvánnyal rendelkezik. Bukósisak viselése az elektromos robogókon is kötelező, azonban ez is a szolgáltatás része - az E.ON színekkel trendire festett védőfelszerelést megtalálhatjuk a csomagtartóban. A járművek akkumulátorait a központi irodában elérhető töltöttségi információk alapján folyamatosan ellenőrzik, így még a robogó feltöltésével sem kell bajlódnunk.

Műanyagmentes fesztiválok? Igen, most már itthon is lehetséges!

Műanyagmentes fesztiválok? Igen, most már itthon is lehetséges!

Az új járművek csökkentik a légszennyezettséget, a városi zajterhelést és a forgalmi dugókat, felgyorsítják, könnyebbé és költséghatékonyabbá teszik a városi közlekedést. Mivel a robogóval Budapesten belül bárhova közlekedhet a felhasználó, és a városon belüli zónában bárhol le is állíthatja, a rendszer a parkolási problémákra is megoldást nyújt.

-„Hiszünk abban, hogy egy az innovációkra nyitott energiavállalat számára ma már elengedhetetlen, hogy úgy végezze tevékenységét, hogy közben egy élhetőbb holnapért is tesz. Az E.ON számára kiemelten fontos, hogy a modern kornak megfelelő szolgáltatásokba fektessen, és büszkék vagyunk, hogy a programjainkban és a szolgáltatásainkban a gyakorlatban is megjelenik a fenntarthatóság, a jövő tisztelete. Azt javaslom mindenkinek, hogy próbálja ki és adja tovább az elektromos robogózással járó szabadság élményét” – fejtette ki Jamniczky Zsolt, az E.ON Hungária Zrt. igazgatósági tagja

Egy szó, mint száz: amennyiben számodra is fontos a gyermekeid jövője, és szeretnél gyorsabban és költséghatékonyabban közlekedni, nincs más dolgod, mint letölteni az alkalmazást, és nyeregbe szállni!

Ez is érdekelhet

Magic Mike visszatér a képernyőkre

Magic Mike visszatér a képernyőkre

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet