Kulináris séta, a főváros szívében

2015.április.24.

Ha időd engedi, mindenképpen látogass el Budapest egyik történelmi negyedébe és a környék egyik legjobb helyére, a Dohány utca és a Nyár utca sarkán található ARAZ Étterembe! Barka Áron, az ARAZ Étterem Chef de Cuisine-je és csapata várja a gasztronómia rajongóit, divatot teremtve a hazai ételkultúra hívei között. Hogy miért érdemes ellátogatnod az ARAZ-ba? Rögtön van 5 okunk.

#1 Két konyha egy étteremben
Az étterem étlapján a magyar és a francia gasztronómia remekei találhatóak, melyek a XXI. század legmodernebb konyhatechnológiai eljárásaival készülnek, páratlanul gazdag alapanyagokból, hihetetlenül friss hozzávalókkal, a rendkívül gazdag fantázia és a maximális ízharmóniára való törekvés jegyében.

#2 Amerikai BBQ parti a város szívében

Hamarosan megérkezik a nyár és vele a feledhetetlen kerti grillezés élménye! Júniustól minden szerdán Barka Áron séf és csapata az amerikai BBQ partik hangulatát varázsolja az étterem belső teraszára. Bármixereik pedig folyamatosan megújuló koktélkülönlegességekkel fokozzák a hangulatot.

#3 Borduett vacsora: 6 fogás 2 borászat
Minden hónapban egy különleges BorDuett vacsorán vehetnek részt az érdeklődők. Havonta egyszer, csütörtökön kerül megrendezésre ez a hívogató esemény, minden hónapban más-más borászatot látva vendégül.

#4 Vasárnapi brunch és tetőkerti wellness
Vasárnaponként ingyenes tetőkerti wellness-belépővel és korlátlan étel- és italfogyasztással, minden hónapban tematikusan változó Sunday Brunch-ra invitálnak. Májusban Provence levendulaföldjeire kalauzolnak, hangulatos élőzenével és gyermeksarokkal.

#5 Kulináris séta megdöbbentő kreációkkal
Havonta egyszer hatfogásos degusztációs menük segítségével átfogó képet kaphatsz a séf, Barka Áron repertoárjáról és konyha ízvilágáról anélkül, hogy hosszú időt töltenél az étlap nézegetésével.

Ott a helyed neked is, foglalj asztalt még ma vagy olvass még több érdekességet a www.araz.hu oldalon.

Ez is érdekelhet

Egy kis inspiráció a rakoncátlan babahajak megzabolázásához

Egy kis inspiráció a rakoncátlan babahajak megzabolázásához

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját