Így csempészhetsz friss tavaszi hangulatot az otthonodba

Hirdetés

2021.április.29.

Felfrissítenéd otthonod színvilágát? Kellene pár egyedi és kreatív ötlet a laktered megújításához? Akkor a tavasznál erre jobb időszakot keresve sem találsz! Most megmutatjuk, milyen színekkel, árnyalatokkal és formákkal érdemes kísérletezned, ha a tavaszi hangulatot szeretnéd viszontlátni otthonod berendezésében, ráadásul mindezt a BUTLERS segítségével!

Rendezd át az otthonod, szerezz be néhány újdonságot!
Rendezd át az otthonod, szerezz be néhány újdonságot!
Fotó: Gettyimages.com

A tél vége felé sokszor érezhetted te is úgy, hogy szeretnéd egy varázsütésre élvezni a melegebb időjárást, elég volt a hideg, szürke, borús időből. Rengetegen vagyunk ezzel így, ám végre eljött a mi időnk: beköszöntött a tavasz, és nemsokára itt a nyár is! Most mutatunk néhány ötletet, amikkel hamarabb felrázhatod nemcsak a saját hangulatod, de otthonod atmoszféráját is.

Párosítsd a tavasz pasztel színeit!

Minden évszaknak megvannak a jellegzetes színei, a tavasznak dominánsan a napsütést és a természetet idéző sárgás, zöldes, pasztell árnyalatok és a kék égboltot idéző türkizkék. Döntened sem kell feltétlenül egyik vagy másik szín között, bátran kombinálhatod őket, feldobva például a konyha, az étkező vagy a nappali egy-egy hangsúlyos falfelületét.

Mit szólnál egy tavaszi színekben pompázó étkészlethez? DE LA ROYA étkészlet
Fotó: Butlers

Mindemellett emelheted a szobanövények, illetve a növényeket ábrázoló dekorációk, textilek számát is, így még frissebb és üdébb lesz az összhatás! Mellé beszerezhetsz néhány natúr, fa vagy fa-hatású kiegészítőt, hiszen a természetes minták, színek és anyagok találkozása teszi majd igazán friss tavaszi hangulatúvá otthonodat.

Egy-egy jól elhelyezett szobanövénnyel és természetes anyagokból készült kiegészítővel nem lőhetsz mellé
Fotó: Butlers

Adj teret a kreatív ötleteknek!

Az, hogy ki, hogyan tölti a megnövekedett otthoni időt, nem mindenkinél egyforma. Van, aki a sorozatnézést vagy a könyvolvasást választja kikapcsolódásnak, mások a nappali közepén sportolnak és megint mások igyekszenek minél hasznosabban és kreatívabban tölteni az idejüket. Persze egyik vagy másik tevékenység sem zárja ki egymást, akárhogyis, most a kreatív időtöltésre adunk egy tippet: dobd fel az unalmas tereket, bútorokat egyedi dekorációval!

A tükrök izgalmas dekorációs elemek, és világosabbá is teszik a teret - CARAT tükrök
Fotó: Butlers

A legtöbbször csak színvilágban gondolkodunk – nappali vagy hálószoba teljes kiegészítő cseréje –, de érdemes a textúrák irányába is elkalandozni. Gondolj csak például az étkezőre vagy az előszobára: minden olyan felületet vizsgálj át, ami kissé unalmas vagy funkciójában nincs kellőképpen elkülönítve. Használj bátran több, egymással harmonizáló tavaszi árnyalatot és formát a helyiségekben. Merjünk nagyot álmodni ,alkotni és extravagáns kiegészítőket beszerezni!

Bátran kísérletezz a színekkel és formákkal a szőnyegek terén is! COLOUR CLASH kültéri szőnyegek
Fotó: Butlers

Szerencsére, most a megújulást a teljesen új tavaszi BUTLERS árukészlet segíti, amiből számos kreatív ötletet, inspirációt nyerhetsz, a konkrét, izgalmas kiegészítőkről nem is beszélve! További részletekért, lakberendezési tippekért és inspirációkért nézz körül a www.butlers.hu weboldalon vagy látogass el az üzletekbe.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown megmutatta pattanásos arcát

Millie Bobby Brown megmutatta pattanásos arcát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói