Megfiatalodnak az idős kutyák az ,,Érzékenyítő-gépben"

2019.december.8.

A Vigyél Haza Alapítvány kampányában olyan idős kutyákat fiatalítanak meg, akik koruk miatt már nehezen találnak otthonra, sokszor hosszú éveken vagy egy életen át kell várniuk. A figyelemfelkeltő videó elsődleges célja, hogy bemutassa, hogy az idős kutyák is voltak egyszer tündéri kölykök, és pont annyira szerethetők és ragaszkodók, mint fiatalabb társaik.

Az alapítvány mindig is szívesen nyúlt újszerű és figyelemfelkeltő kommunikációs eszközökhöz. Új kampányában a mai divatos alkalmazásokat megfordítva, nem idősebbé, hanem fiatalabbá tette néhány gondozottját, így szó szerint visszarepítette az örökbefogadásra vágyó négylábúkat az időben.

Az állatvédők tapasztalatai alapján az idős kutyák örökbefogadásától sokan tartanak koruk miatt, mivel úgy vélik, már nem tudnának megszokni egy új környezetet, vagy nem lesznek olyan ragaszkodók, mint a fiatalok. De ez egy hatalmas tévedés, hiszen egy idős kutya is néhány hét alatt pont ugyanúgy megszereti új családját, mintha mindig velük élt volna.

"A kampánnyal szerettük volna a fiatalabb, mobilabb generációt is elérni ezzel a megoldással, mert azt tapasztaljuk, hogy a fiatalok sokszor nyitottabbak egy-egy idősebb kutya örökbe fogadására."

Az Érzékenyítő-gép kampányban önfeledt kölyökkutyaként láthatjuk Gombócot, Karcsi bácsit és Leilát, aki több mint 5 éve vár szerető gazdira németjuhász párjával, Macival együtt, illetve megismerhetjük Merlint is, akinek igazi sikertörténete van, hiszen éppen a világhálón talált rá 10 hónap után elveszettnek vélt, eredeti gazdija.

A Vigyél Haza Alapítvány célja, hogy a bemutatott, nyugdíjaskorú ebek fiatal mása rávilágítson – az idős kutyusok is megérdemelnek még egy esélyt a boldog öregkorra.

A kisfilm narrátora Fekete Ernő, a Katona József Színésze, aki szintén az alapítványnál találta meg négylábú kedvencét. A kedves grafikákat Suhai Dóra készítette.

Nézd meg a videót:

Ez is érdekelhet

Nevermind 30: a Nirvana legendás lemeze a grunge 0. pillanata

Nevermind 30: a Nirvana legendás lemeze a grunge 0. pillanata

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk