Miből tudod, hogy nem vagy az esete?

2011.március.21.

Munkába menet összefutottam Zs nevű haverommal, és a tíz perces, röpke csevej alatt ismét izgalmas információkkal lettem gazdagabb a férfiak lelkét illetően.

Megkérdeztem ugyanis, hogy mi van azzal a helyes leányzóval, aki a múltkor az ölében üldögélt egy szórakozóhelyen. Azt mondta, minden oké, elvannak, mint a befőtt, a lány helyes, kedves, jó fej, nem telepszik rá, néha még komolyan hiányzik is, de azért annyira nem érzi ezt a kapcsolatot, és lehet, hogy szívesebben lenne egyedül. Ezt így nem értettem. Kérdeztem, hogy tán nem azért van-e ez így, mert még csak két hónapja vannak együtt, és nem volt ideje úgy igazán beleszeretni? Vagy esetleg nyomasztja a munka, nem heverte ki a volt barátnőjét satöbbi, satöbbi, satöbbi. Nézd - mondta Zs komolyan a szemembe nézve. Ez a lány nagyon csinos, de egyáltalán nem az esetem, nem tudok úgy odalenni érte, ezért sosem fogok beleszeretni. Egy férfi csak olyan nőbe lesz szerelmes, akit melegítőben, sminkeletlenül is meg tudna kívánni bármikor, aki mellett úgy vonul az utcán, mintha most nyerte volna meg a Lottó ötöst.

Ezt amúgy nagyon félreértik a nők: a férfiakat általában nem különösebben izgatja, hogy egy csaj mások szerint mennyire szexi, csinos vagy hogy hány szépségversenyt nyert. Ha nekik nem az esetük, akkor csak ilyen langymeleg járogatás lesz a dologból, szerelem sosem. Na de honnan tudod, hogy valakinek az esete vagy? Először is, tényleg melegen ajánlom a közösségi oldalak átbogarászását az új csávó excsajait illetően. Ugyanis sok igazság van abban, hogy valamilyen szinten mindenkinek megvan a maga típusa. Ha te egy szőke topmodell vagy, és új udvarlód kivétel nélkül Salma Hayek hasonmásokkal járt eddig, könnyen lehet, hogy nem mozgatod meg úgy a fantáziáját. És persze lehet ilyenkor azt mondani, hogy túl jó vagy neki, meg hogy egy idióta, meg hogy fél, mert túl szép vagy, meg az összes blablát, ami csak arra jó, hogy benne maradjunk olyan kapcsolatokban, amikkel csak az időnket pazaroljuk.

Rendben, na de mi van akkor, ha valakinek nem olyan egyértelműen megállapítható a típusa? Mondjuk, az összes exének végignyálaztad a profilját, és semmi tendenciát nem fedeztél fel? Zs mondott néhány jelzésértékű példát. A pasid nincs úgy oda érted, ha zavarják bizonyos dolgok a külsődben. Ha olyanokat mond, hogy "szerintem ne tűzd így fel a hajad, ne vedd föl ezt a napszemüveget, a másik szoknya jobban áll rajtad", akkor ez tulajdonképpen annak a kommunikálása, hogy nem tetszel neki eléggé. Persze simán odalehet érted valaki, aki tisztában van azzal, hogy nagy az orrod, elállnak a füleid, de az első hónapokban ezeket nem hogy nem fogja mondani, de egyenesen imádja majd. Aki odavan érted, az mindig a pozitívumokra reagál, és a negatívumokat jószerivel észre sem veszi. Az olyasmiket mond, hogy "azt a mindenit, de csinos a sminked, micsoda popsid van ebben a farmerban, de szép ez a cipő". Ennyire egyszerű.

Ez is érdekelhet

Egyetlen dolog, amit szex előtt mindig kötelező lenne megtenned

Egyetlen dolog, amit szex előtt mindig kötelező lenne megtenned

G-Életstílus

9 elérhető pénzügyi cél, és útmutató a megvalósításukhoz

9 elérhető pénzügyi cél, és útmutató a megvalósításukhoz

Sztárhírek

Diana hercegné ebből a megható okból kifolyólag nem viselt kesztyűt!

Diana hercegné ebből a megható okból kifolyólag nem viselt kesztyűt!