Miért legyen télen a nagy napotok?! Rengeteg érvünk van!

2020.december.7.

Egy téli esküvő meglepő és egyben hangulatos. Maradandó élmény magának a párnak, és a rokonság többi tagjának is. Szóval felejtsétek el az elavult berög-ződést, hogy csak egy tavaszi esküvő lehet szép. Az igazi csodák télen történ-nek! Ha kedvet kaptatok hozzá, hogy varázslatos téli esküvőtök legyen, akkor olvassátok végig ezt a cikket. Kitűnő ötleteket kaphattok, Marton Anna esküvőszervezőtől, hogy mire kell odafigyelni a szervezés során!

Miért legyen télen a nagy napotok?! Rengeteg érvünk van!
Fotó: Shutterstock

Különleges dekorációtok lehet
Ez bármelyik évszakban tartandó esküvő esetén igaz. Azonban, ha télen tartjá-tok, akkor idejében beszéljetek az esküvői dekorációként felelős csapattal vagy csokorként felhasznált virágokról, növényekről, hiszen télen limitáltabbak a lehetőségek.

Fotó: Shutterstock

Tájékozódjatok időben a lehetőségekről, így elkerülhetitek, hogy nagyon drága külföldről behozott virágokkal kelljen díszíteni. Az összkép nagyon ünnepi tud lenni, ha például nem is a virágokon van a hangsúly, hanem csak kiemeli a dekoráció főbb elemeit.

Barátságos árakra számíthattok
Sok cég, és helyszín is olcsóbban kínálja ugyanazt a szolgáltatást télen. Ez még egy indok amellett, hogy mennyire megéri télen tartani az életünk legszebb napját. A dátum kiválasztása előtt mindenképpen érdeklődjetek, hogy milyen kedvezményekben részesülhettek egy téli esküvő esetében!

Minden étel el fog fogyni

Fotó: Shutterstock

A tavasszal, és nyáron tartott esküvőkön általában az emberek visszafogottabban fogyasztanak, hiszen mindeki diétázik, és már készülnek a bikini szezonra. Azonban télen úgyis jön a karácsony, meg az újév, ezért ha felszalad pár plusz kiló azzal semmi gond nincsen. Bőven tervezhettek sós-édes aprósüteményekből is többet, hiszen az emberek imádnak csipegetni. Illetve a tortával is úgy számoljatok, hogy valószínűleg mindenki kér majd belőle!

Egyedülálló esküvői fotóalbumotok lesz
Valószínűleg a család és a barátok nagy örömmel, és lelkesedéssel fogják majd nézegetni az esküvői képeket, hiszen a télen készült fotók különlegesek, és nagyon hangulatosak. Választhattok kültéri és beltéri opciók közül. Ha beltéri képeken gondolkodtok, akkor érdemes ellátogatnotok erre specializálódott stúdiókba, ahol a berendezés illeszkedik a téli témához.

Fotó: Shutterstock

Azonban ha kint szeretnétek, hogy készüljenek a képek, akkor érdemes a kiegészítőkkel előre készülni. Ilyen kiegészítők, mint egy puha műszőrme kabát, vagy stóla nagyot dobhatnak az összképen, és nem beszélve róla, hogy még melegen is tart.

Ez is érdekelhet

Sharon Stone halálos fenyegetést kapott, pedig csak jót akart

Sharon Stone halálos fenyegetést kapott, pedig csak jót akart

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói