18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Miért nem akar a férfi szexet?

2015.február.8.

Emlékszel még arra, amikor Charlotte éjszaka benyit a fürdőszobába, ahol a férje, Trey egy pornómagazint lapozva maszturbál? Mindezt úgy, hogy a párnak nincs szexuális élete, Treynek ugyanis nem áll fel. De tudod-e, hogy a valóságban miért alakulhat ki ilyen helyzet?

Legtöbbünk azt gondolja, hogy a férfiak szeretik a "mocskos" szexet, szeretik látni, ha egy nő előttük térdelve kényezteti őket, és totál begerjednek még a gondolattól is, hogy a nő arcára vagy szájába élvezzenek. Azonban vannak férfiak, akiket annyira taszít ennek a gondolata is, hogy párjuknak nem engedik, hogy effajta örömökben részesítse őket.

Ennek oka, hogy néhány férfinál teljesen összeférhetetlen a partner és a szex. Általában a szexhez a bűnösség, a tisztátalanság, a megszentségtelenítés érzése, gondolata kapcsolódik, míg a partner szinte szentként él a férfi fejében, aki sérthetetlen, tiszta, szűzies. Maga Szűz Mária. A szex a nő bemocskolása lenne, ami elfogadhatatlan a férfi számára, hisz nem bánthatja ezt a földi csodát, aki egyszer talán meg fogja szülni a gyermeküket. Persze a babát össze kell hozni, de mivel az nem az élvezetekről szól, hanem a megtermékenyülésről, így az együttlét ebben az esetben megtörténhet. Persze csak visszafogottan.

Ez nem jelenti, hogy a férfit ne foglalkoztatná a vad, ösztönből jövő szex, de ehhez kell a kurva. Nem szó szerint értendő, azaz nem prostituálthoz jár, sőt nem is biztos, hogy könnyűvérű a másik nő. A lényeg, hogy a férfi egyáltalán nem kötődik hozzá érzelmileg, csakis szexuálisan. Ezek inkább futó kalandok lehetnek, mert minél hosszabbra nyúlna a szeretői viszony, annál inkább jönne a kötődés, és annál kevésbé működne a szex.

Mindez, amit egyébként madonna-kurva szindrómának hívunk, mindenkinek kényelmetlen. Az állandó partner igazi kielégülést sosem kaphat illetve láthat a férfitól, ráadásul meg is csalja. Az alkalmi partner joggal érezheti, hogy ő csak egy szexuális játékszer, ami nem sok jót tesz az önbecsüléssel. A férfi pedig érzi és olykor visszajelzésként is megkapja, hogy valami nagyon nincs rendben.

A probléma nem múlik el magától, mindenképp szakember segítsége kell, hogy látható legyen: honnan ered a szindróma és mi a teendő.

Ez is érdekelhet

Alternatív tejek: melyiket érdemes választani?

Alternatív tejek: melyiket érdemes választani?

G-Életstílus

Covid-baby jelenség: a járvány alatt született gyerekek egy teljesen más világba csöppentek

Covid-baby jelenség: a járvány alatt született gyerekek egy teljesen más világba csöppentek

Szépséghírek

Ezek az alkoholos italok a legrosszabbak a bőrnek

Ezek az alkoholos italok a legrosszabbak a bőrnek