Mindig rossz ajándékot kapsz?

2015.december.20.

Akkor itt az ideje kicsit egyértelműbbé tenned szeretteid számára, hogy mivel is okozhatnának neked örömet.

Ne járj úgy, mint Ron Weasley!
Ne járj úgy, mint Ron Weasley!

Készítsd egy listát
Ha a szerelmed rendre olyan ékszert vesz, ami meg sem közelíti az ízlésed és mindent vissza kell vinned, az biztosan nem dobja fel a szerelmed. Ehelyett összeírhatsz egy jópofa listát, 10 dolog, ami nagyon tetszik címmel. Tőle is kérhetsz egy ilyet, hogy te is tisztán lásd, mit szeret ő.

Beszélj
Ha valami tetszik, hívd fel a pasid figyelmét rá. Ha van egy ruha, aminek tetszik a fazonja, mutasd meg. A jövő héten újra. Ha a fehér rózsát szereted, nem a pirosat, akkor minden virágos mellett elhaladva jegyezd meg, hogy mennyire szép az a fehér virágcsokor. Hidd el, idővel be fog épülni a pasid emlékezetébe a dolog. Ha nagyon tetszik valami a magazinban, karikázd be jól láthatóan és hagyd kint. Elsőre nevetségesnek tűnhet, de ha legközelebb ajándékot kell venni, tudnia fogja, hogy csak fel kell lapoznia a kedvenc magazinod és ott lesz a tökéletes ajándék bekarikázva. Ha a barátnőd karkötője tetszik, hangosan dicsérd meg a pasid előtt, hidd el, venni fogja a lapot.

Értesíts a családod is
A pasid egészen biztosan megkérdezni a legjobb barátnőd vagy az anyukád, ha tanácstalan. Ezért célszerű jó előre mindig elmesélni az aktuális hobbid, hogy milyen könyvet olvasnál szívesen, hová mennél, mert akkor nem lesz probléma a te tudtod nélkül ötletet szereznie és még ténylegesen meg is lephet.

Ez is érdekelhet

Idealizált romantika punk életérzéssel – Martin Wanda fotóssal beszélgettünk

Idealizált romantika punk életérzéssel – Martin Wanda fotóssal beszélgettünk

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke