Mit nézz a moziban?

2015.december.8.

Karácsony tájékán nem sok embernek jut eszébe rémtörténeteket nézni, pedig ha belegondolunk, a klasszikus horrorsztorik általában hideg késő őszi éjszakákon, nyirkos, sötét helyeken zajlanak – nagyjából pontosan olyan hangulatú időben, mint amilyen a december.

A magyar mozikba december 10-én igazi csemege érkezik, aminek az igényes animáció, az izgalmas, hátborzongató történetek és nem utolsó sorban Edgar Allan Poe zord novelláinak rajongói fognak a legjobban örülni.

A Rendkívüli mesék (12), Raul Garcia luxemburgi-spanyol animációs rendező filmje, Edgar Allan Poe öt ismert rémtörténetének különböző stílusú adaptációja. Az antológia egyes sztorijait olyan világhírű színészek, rendezők mesélik el, mint – az archív felvételről megszólaló – Lugosi Béla, Christopher Lee, Guillermo del Toro, Julian Sands, és Roger Corman. A történetek hangulatának megfelelően láthatunk klasszikus, fekete-fehér, gótikus mesét, számítógépes animációt, stilizált fotó-realista produkciót, de képregény-adaptációra emlékeztető feldolgozás is megtalálható közöttük.

Izgalmas és igazán különleges élményben lesz részed, legyen szó randiról vagy csak egy baráti filmenézésről, úgyhogy mindenképpen ajánljuk ezt az egyáltalán nem mindennapi moziélményt.

Kattints ide és nézd meg a Rendkívüli mesék előzetesét (forgalmazza a Vertigo Media Kft.):

Ez is érdekelhet

Katalin hercegné megtörni készül a királyi hagyományokat

Katalin hercegné megtörni készül a királyi hagyományokat

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói