Mostantól akár három hónapig ingyen nézheted kedvenc Netflix sorozatodat

Vérbeli sorozat-rajongó vagy? Akkor van egy jó hírünk! Szeptember 14-étől a Netflix streaming szolgáltatóval bővítette televíziós szolgáltatási körét. A népszerű szórakoztató applikációt a Vodafone a Vodafone TV set-top-boxon keresztül teszi elérhetővé ügyfeleinek, emellett pedig az indulást támogató promóció keretében a Vodafone-nál előfizető ügyfelek számára a Netflix havidíját akár három hónapig teljes egészében átvállalja. A szuper együttműködéssel kapcsolatban Lennert Mártont, a Vodafone lakossági termék marketing és tartalomért felelős igazgatóját kérdeztük!

Mesélj a Vodafone és a Netflix közös együttműködésről!
Konvergens szolgáltatóként mi is felismertük, hogy a különböző streaming platformok megjelenésével az emberek tévézési szokásai nagyban átalakultak. A személyre szabottság egy olyan elvárás a tévénézők irányából, amit a Vodafone TV megalkotásakor mi is fontosnak tartottunk. A felhasználók a bőség zavarában vannak, ha tartalmakról van szó, ezért minden, az ő igényeiket és szokásaikat figyelembe vevő megoldás valós igényre reagál. A Netflix egy olyan stratégiai partner, mely több mint 190 országban, 32 nyelven kínál szórakozást az egész család számára, díjnyertes műsorok széles választékát kínálva bárhol, bármikor, bármilyen internetkapcsolattal rendelkező eszközön. A Netflix bevezetésével a Vodafone elsőként tölt be valódi tartalom-aggregátor szerepet a piacon: az ügyfelek számára könnyen, egyetlen központi felületről tesszük elérhetővé a személyre szabott lineáris és streaming tartalmakat egyaránt.

Miért egyedülálló az együttműködés?

A felhasználók számára a szolgáltatásaink Netflixszel való bővítése kiemelt előnyökkel jár. Ha az ügyfelek közvetlenül nálunk fizetnek elő december 13-ig a népszerű streaming szolgáltatásra, a Vodafone a Red előfizetők esetében 3 hónap, a Go és egyes flottás előfizetők esetében pedig 2 hónapig teljes egészében átvállaljuk a Netflix havidíját. A tartalmakhoz való hozzáférést szintén egyszerűvé és villámgyorssá tettük, ugyanis az ügyfeleknek mindössze egyetlen gombot kell megnyomniuk a Vodafone TV távirányítóján ahhoz, hogy azonnal elérjék a Netflix szórakoztató tartalmait.

Kik vehetik igénybe a szolgáltatást?
Minden Vodafone TV előfizetéssel rendelkező ügyfelünk számára a set-top boxon keresztül elérhető a Netflix applikáció, így ha nálunk fizet elő a streaming szolgáltató csomagjaira, azonnal élvezheti is a Netflix tartalmait. De ez nem csak a promóciós időszakban lesz így, hanem december 13-a után is bárki előfizethet a Vodafone-on keresztül a Netflix csomagokra. A Vodafone-on keresztüli megrendelésnek nagy előnye, hogy az előfizetőnek nem kell megadnia a bankkártyája adatait egy újabb helyen, hanem a Netflix előfizetést is egy helyen, akár a telefonszámlával együtt, a Vodafone által küldött számla rendezésekor tudja kifizetni. Ez azért kiemelten kedvező feltétel, mert azt látjuk, hogy a kártyaadatok megadása még mindig elbizonytalanítja az ügyfeleket egy-egy szolgáltatás igénybevételekor, és ez így egy biztonságos és megnyugtató megoldás az előfizetni vágyók számára.

Milyen extra újdonság várja azokat, akik élnek a lehetőséggel?

A Vodafone közvetlenül a Vodafone TV set-top boxán keresztül, egyetlen felületről teszi elérhetővé a Netflix és a lineáris tévéműsor tartalmait egyaránt. Újdonság továbbá, hogy a streaming applikáció használatához a Vodafone TV előfizetőinek már okostévére vagy átjátszó eszközre sincs szükségük, bármilyen TV-készüléken, egy gombnyomással elérhetik az alkalmazást.

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: a szerelem, házasság szempontjából kiváló a mai nap - november 28. vasárnap

Napi horoszkóp: a szerelem, házasság szempontjából kiváló a mai nap - november 28. vasárnap

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Sztárhírek

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt