Mozizz, parkolj, vásárolj egy applikációval! Ez a Simple - Ilyen egyszerű!

2016.május.4.

A Simple alkalmazás számodra sem lehet ismeretlen, hiszen már a GLAMOUR magazinban is találkozhattál vele. Ha mégsem tudnád, mi ez az applikáció, aminek mi is lelkes rajongói vagyunk, akkor most eláruljuk!

A magyar fejlesztésű alkalmazással egy felületen belül rendelhetsz ételt, hívhatsz taxit és fizetheted ki a parkolásod. A Simple-en keresztül számos étteremben kifizetheted a fogyasztásod, autópálya matricát vásárolhatsz, sőt a kedvenc fesztiválodra is válthatsz bérletet és napijegyet olcsóbban - csak, hogy a legfontosabbakat említsük. Valóban egyszerűbb vele az élet!

A Simple applikációban március óta már mozijegyet is vehetsz, vagyis nem kell sorban állnod és nem kell nyomtatnod, hanem az alkalmazásban kapott QR-kód segítségével mehetsz be a moziba, most pedig a Cinema Cityvel egy újabb szintre lépett az együttműködésük: "Az IMAX név az egész világon elismert. Számos országban a legnagyobb és legerősebb márkák szponzorálják a mozikat, hogy megjelenhessenek mellette. Azzal, hogy Magyarország egyetlen ilyen mozitermét mostantól Simple IMAX-nek hívják, az alkalmazás olyan világmárkák közé emelte magát, mint a Samsung, vagy a Toyota" – mondta a közös névadó eseményen Guy Bentov, a Cinema City ügyvezető igazgatója.

Az applikáció, melyet az OTP Mobil fejleszt, mobilszolgáltató- és bankfüggetlen, androidos, Windows Phone és iPhone okostelefonokra ingyenesen letölthető a Google Playből, a Windows Phone Store-ból, vagy az AppStore-ból.

Itt találsz egy izgalmas infografikát is az alkalmazásról és a hazai felhasználásáról:

Ez is érdekelhet

Receptek, amik segítenek túllendülni a szakításon

Receptek, amik segítenek túllendülni a szakításon

Szépség

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján