Oldschool udvarlási szokások, amik szebbé tennék az életed

2021.február.6.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ugye a te szíved is dobbant már meg, amikor a kiszemelted szívecskével reagált a profilképedre, vagy egy bókoló üzenettel kedveskedett neked Messengeren? Nos, a mai világban, ahol az élet szinte minden területén központi szerep jut az online térnek, ezek is elismerendő jelek arra, hogy kifejezze az irántad való érdeklődését, de mégiscsak más, ha egyszer csak bekopogtat egy csokor virággal a kezében az ajtódon, és elhív sétálni, nemde?

Oldschool udvarlási szokások, amik szebbé tennék az életed
Fotó: Getty Images

Az oldschool udvarlás igenis menő még ma is, és különösen ebben a jelenlegi helyzetben, amikor olyan sok időt töltünk a négy fal közt, jól esnek a személyes kedvességek a szeretet személytől. A te szívedet milyen udvarlási szokások dobogtatnák meg a legjobban? Nos, ez a tíz udvarlási tipp egészen biztos, hogy a te életedet is szebbé tenné!

1. Kézzel írott szerelmes levél
Leírhatja neked bármilyen szép szavakkal az érzéseit Messengeren, az nem olyan, mintha papírra vetné, mit is érez irántad valójában. A papírra írt szerelmes levelet bármeddig megőrizheted, és egyszer talán még a kandalló mellett üldögélve az unokáidnak is megmutathatod, hogy ebben a rohanó világban is volt, aki nem sajnálta az időt arra, hogy igazán személyes módon ossza meg veled, hogy szeret téged.

2. Csokoládé
Ha valamiből, akkor csokoládéból aztán tényleg rengeteg formájú és ízű kapható, udvarláshoz pedig az a legjobb, ha valamilyen különlegesebb csomagolású vagy összetevőjű finomsággal lepnek meg. Sokféle csokoládé van, ami különleges üzenettel ellátott, szív alakú, vagy éppen rózsadarabokkal felturbózott, így igazán kedves vagy elegáns ajándék lehet bármelyik, de az is remek meglepetés, ha egyszerűen hoz egy táblával a kedvencedből.

4. Rózsamaci
A virágnak egy jóval tartósabb és még inkább különleges formája a rózsamaci, ami kézzel készül, és sok apró rózsából alakul ki a maciforma. Sokféle színben és mintázattal kapható, de egy biztos: ha kapsz egy ilyet valakitől, az örökre belopja magát a szívedbe.

5. Szerenád
Mi is lehetne klasszikusabb formája az udvarlásnak, mint a szerenád? Igaz, nagyobb bátorságra és talán néhány segítő barátra is szükség van hozzá, de biztos, hogy ha a szíved választottja előad neked egy szerelmes dalt, azt még hosszú ideig mindketten emlegetni fogjátok.

6. Vacsora
Ha már egy ideje találkoztok, vagy már együtt is vagytok, akkor szuper meglepetés lehet, ha ő maga egyedül készít neked egy finom vacsorát. Mindegy is, hogy mi lesz a fogás, a lényeg, hogy biztosan jó hangulatban fog telni az este, na és arról is meggyőződhetsz, hogy bármikor a lelkes segítőd lehet majd a konyhában.

7. Könyv
Érezted már úgy, mintha egy könyvben két karakter történetét szinte rólatok írták volna? Ha a szeretett személy talál egy könyvet, amiben meglehetősen hasonló személyiségű vagy történetű karakterek vannak, mint amilyenek ti vagytok, akkor biztos, hogy igazán különleges helye lesz a szívedben.

8. Ölelés
Semmilyen tárgyi ajándék nem fejezi ki azt a szoros kötődést, mint amit egy ölelés tud adni. Egy-egy kedves érintés és egy szoros, őszinte ölelés többet mond minden szónál vagy ajándéknál, hiszen ezzel nemcsak azt fejezi ki, hogy szeret, hanem azt is, hogy ragaszkodik hozzád. Nem mellesleg, sokkal jobb érzés, mintha virtuális ölelést kapnál tőle, nem igaz?

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nyilvános illemhely, mint művészeti alkotás? Kiss Miklós bebizonyította, hogy lehetséges

Nyilvános illemhely, mint művészeti alkotás? Kiss Miklós bebizonyította, hogy lehetséges

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője