Egy nap, amikor minden a tudatos élet és a tudatos tervezés köré épül - Megvetted már a jegyed a PlanAll Dayre?

Tapasztalatok, személyes történetek, sikerek és kudarcok – Ördög Nóra előtt megnyíltak a PlanAll Day – A Tudatosság Napja előadói. Maróy Krisztinával, a GLAMOUR magazin és a glamour.hu főszerkesztőjével is találkozhatsz november 11-én, Budapesten a Corinthia Hotelben.

Fotó: SchumyCsaba

Az egész napos rendezvényen Almási Kitti, Csufor Lilla, Gangel Péter, Kende-Hofherr Krisztina, Kiss Virág, Litkai Gergely, Maróy Krisztina, Porkoláb Gyöngyi, Viszkok Fruzsi és Szilágyi Gábor osztja majd meg a tudatosságról, a tudatos életről és a tudatos tervezésről szóló, személyes tapasztalatokból merítkező gondolatait. Korábban az előadók az egész napos novemberi eseményen elhangzó programjukból adtak előzetest egy sajtóeseményen, ahol a PlanAll Day – A Tudatosság Napja háziasszonya, Ördög Nóra kérdezte őket.

Tudd meg, hogyan alakíthatja át az életedet a tudatosság

Új dimenziót nyithatnak a tudatos életmód követői számára november 11-én a Corinthia Hotel Budapestben rendezett PlanAll Day - a Tudatosság Napja előadásai. Az eseményre felkért előadók hiteles, a mindennapi életben hasznosítható, kézzelfogható információkat és tudást adnak át, 11 témakörön keresztül boncolgatva, hogyan alakíthatja át életünket a tudatosság. Az előadók, Almási Kitti, Csufor Lilla, Gangel Péter, Kende-Hofherr Krisztina, Kiss Virág, Litkai Gergely, Maróy Krisztina, Porkoláb Gyöngyi, Viszkok Fruzsi és Szilágyi Gábor a Nobu Budapestben tartott sajtóeseményen ismertették előadásaik témáját. A sajtóesemény háziasszonya Ördög Nóra volt, aki alaposan kikérdezte a jelenlévőket arról, hogy mit hallhat majd a közönség novemberben a PlanAll Day - A Tudatosság Napja rendezvényen.

Ismerd meg az előadókat!

  • Viszkok Fruzsi, a Tedd rendbe az életed! c. könyv írója, tartalomgyártó: Ösztönösen kezdtem el gyakorolni a rendszerezést. Számomra magától értendő, amit csinálok, a visszajelzések azonban egyre jobban arra világítottak rá, hogy másoknak ez segítség, olyan tanács, amellyel könnyebbé tehetik az életüket a hétköznapokban. Minden tanulható, így a tudatosság is. Mindenki maga dönti el, hogy elindul-e ezen az úton. A mai világ a produktivitásról, a hatékonyságról és a teljesítményről szól, amelyekben könnyű elveszni. Fontos, hogy megtaláljuk az életünkben a prioritásokat, és ezekre szánjunk is időt.
Viszkok Fruzsi nagymestere a rendszerezésnek
Fotó: SchumyCsaba
  • Litkai Gergely, humorista: Mindig fontos volt az életemben a fenntarthatóság. Egy rendszer részei vagyunk, mindenki élő társunk ezen a bolygón. Ha ebben a rendszerben gondolkodunk, viszonylag könnyen jön a fenntarthatóság iránti elköteleződés. A humor segít abban, hogy átadjam ezt a gondolatot, mert olyan falakat tör át, amelyeken nélküle nehezebben jutnánk át. Ráadásul, ha az ember mond valami mókásat, jobban rögzül az emberekben. 
  • Kiss Virág, fitnesz-testépítő világbajnok: Soha nem az volt a célom, hogy mindenkiből versenyzőt csináljak, hanem az, hogy mindenkinek átadjam azokat a tippeket és trükköket, amit be lehet építeni a mindennapokba, hogy egészségesebb és boldogabb életet éljünk. Az én életemben akkor történt óriási váltás, amikor a kislányom, Zoé megérkezett. A sportban mindent az én köré építettem, onnantól kezdve azonban, hogy a család került fókuszba, ez megváltozott. Azt a tapasztalatot szeretném átadni, hogy hogyan kell édesanyaként a holtpontokon átlendülni.
Kiss Virág megmutatja, hogyan lehet tudatos életmódod
Fotó: SchumyCsaba
  • Almási Kitti, klinikai szakpszichológus: Benne van a kultúránkban, a társadalmi felfogásunkban, hogy ne tűnj ki, ne lógj ki a sorból. Ez alakítja ki az emberekben, hogy a középszerűség, az egyformaság jó. Az önbecsülés, önmagunk elfogadása azonban nehezen tud kialakulni, ha ilyen szűk mozgástere van az önmegvalósításnak, és szorongáshoz vezethet. Pedig a kutatások szerint a kihagyott életlehetőség sokkal fájdalmasabb, mint a kudarc elviselése. Aki kudarckerülőként él az könnyedén középszerű válhat, és az élete végén azzal szembesülhet, hogy nem a saját életét élte.
Almási Kitti az önmegvalósítás kérdéseit latolgatja
Fotó: SchumyCsaba
Kende-Hofherr Krisztina a precíz, maximalista munkamódszereit szeretné megismertetni
Fotó: SchumyCsaba
  • Kende-Hofherr Krisztina, motivációs előadó, producer: Mindenkinek az életében lehet egy pont, amikor minden megváltozik. Az én életemben is történt ilyen. Ez volt az a pillanat, amikor megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy milyen jó lenne, ha az én tapasztalásaimból, sikereimből és kudarcaimból más is tudna tanulni, és nekik esetleg már nem kellene nekimenni a falnak. Ezeket, valamint a precíz, maximalista munkamódszeremet szeretném átadni, amiben csak nagyon kevés üresjárat van. 
  • Porkoláb Gyöngyi, társadalmi-kulturális mediátor:Közel 18 éve foglalkozom életvégi ápolással. Sokat beszélgettem a haldoklókkal, a tőlük hallott történetek mindegyike arra tanított, hogy az életben elénk tornyosuló megannyi akadályt és problémát tudatossággal lehet leküzdeni. Ebben pedig a kultúra a kulcs, mert itt talál az ember olyan a pontokat, amelyek kapaszkodók lehetnek a tudatosság kialakításában.
  • Gangel Péter, a Bizalmi Kör Vezetői Klub alapítója:14 éves koromban a Robinson című könyv azt tanította nekem, hogy bármilyen paradicsomi környezetben is élünk, társak, kapcsolatok nélkül mindez mit sem ér. Kapcsolatok kellenek az élethez, az élet milyenségét pedig a kapcsolatok minősége fogja meghatározni. Erre alapoztam a Bizalmi kört, ahol a kapcsolatépítés középpontjába a tapasztalatmegosztást helyeztem, ami által az átadó és a befogadó is gazdagodik.
  • Csufor Lilla, az OTP Fáy Alapítvány képzési igazgatója:Nem lehet elég korán kezdeni a pénzügyi tudatosságot. A kutatások is azt bizonyítják, hogy példamutatással lehet leginkább edukálni a gyerekeket. Számos napi, praktikus tanáccsal kiegészítve, erről fog szólni az előadásom.
Maróy Krisztina segít visszatalálni önmagadhoz
Fotó: SchumyCsaba
  • Maróy Krisztina, a GLAMOUR magazin és a Glamour.hu alapító főszerkesztője: Egyszerre vagyunk a virtuális térben és egyszerre a valóságban. Néha tudathasadásos állapot. Nem tudunk ennyi helyen és térben egyszerre teljesíteni. Az előadásom is arról szól, hogy a tökéletesség nem létezik, amiben manapság élünk, csak illúzió. Vissza kell találnunk önmagunkhoz.
  • Szilágyi Gábor, PlanAll alapító tulajdonosa:A márka missziója a kezdetek óta, hogy segítse a tudatos tervezést. Az évek során rájöttünk, hogy a tudatosságnak ezer arca van és az élet minden területén jelen van: a pénzügyeinkben, vagy éppen a mentális és testi egészségünkben is. Ahogy a korral haladunk előre, egyre több ember tudatos lesz. De mi lenne, ha minél többen, minél hamarabb kezdenének el tudatosan élni? Ezért szervezzük meg A Tudatosság Napját. 

Vedd meg a jegyed, ott a helyed neked is ezen a szuper eseményen! Használd november a GLAMOUR10 kódot és extra tíz százalékot kapsz jegyed árából!

Ez is érdekelhet

Ettől a 2 hozzávalótól sokkal finomabb lesz a palacsinta

Ettől a 2 hozzávalótól sokkal finomabb lesz a palacsinta

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói