Több mint 2 millió forintos támogatást kapott az SUHANJ! Alapítvány akadálymentes edzőterme

2021.augusztus.12.

A Provident Pénzügyi Zrt. több mint kétmillió forinttal támogatta a SUHANJ! Alapítvány akadálymentes edzőtermét, amely fogyatékkal élők számára is biztosítja a testmozgás lehetőségét. A vállalatnak köszönhetően a járványhelyzet okozta nehézségek ellenére is folytatódhat a SUHANJ! Fitness zavartalan munkája.

A Provident támogatásával működhet tovább a SUHANJ! Alapítvány akadálymentes edzőterme
A Provident támogatásával működhet tovább a SUHANJ! Alapítvány akadálymentes edzőterme

A SUHANJ! Alapítvány közhasznú, nonprofit civil szervezet, amely 2010 óta biztosítja a mozgás örömét sérült és fogyatékkal élő társaink számára, mindezt az igen beszédes „Erőt adunk!” szlogen alatt, amely tükrözi a kezdeményezésben rejlő elhivatottságot. A SUHANJ! Fitness hazánk első integratív, akadálymentes edzőterme, ahol a vendégek közel egynegyede fogyatékkal élő személy. A SUHANJ! 2021 tavaszán közösségi adománygyűjtő kampányt indított, mert a COVID rendkívül nehéz helyzetbe hozta a hiánypótló létesítményt. A kampány célja 8 millió forint összegyűjtése volt, közel 700 magánszemély és két vállalat, összesen 5,8 millió forinttal segített, a Provident 2,2 millió forintos adománya vitte végül teljes sikerre az edzőtermet megmentő kampányt.

A Provident számára mindig is kiemelten fontos volt a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása. A vállalatnál közel 200 megváltozott munkaképességű kolléga vesz részt a mindennapi munkavégzésben. A Provident a kezdetektől kiemelt figyelmet fordít minden munkavállalójának jóllétére, igényeik feltérképezésére, amelynek köszönhetően a dolgozói visszajelzések alapján odaítélt Kincentric Legjobb Munkahely díjat már három alkalommal nyerte el, és a szakmai testületek által odaítélt Top Employer elismeréssel is háromszor tüntették ki. A magyar sportélet felkarolása szintén fontos küldetés a vállalat számára. Hazánk egyik legnépszerűbb labdarúgócsapatát, a Ferencvárosi Torna Clubot abban az évben kezdte támogatni a Provident, amikor a klub a legnehezebb helyzetbe került, és leginkább szüksége volt a segítségre. 2010-ben egy közös vízió mentén indult meg az együttműködés, amely mára a Fradi Bajnokok Ligájába jutásával igazi sikertörténetté vált. A SUHANJ! Alapítvány és a Provident együttműködésével is hasonlóan eredményes és hosszútávú társadalmi szerepvállalás veszi most kezdetét.

„Nagyon büszke vagyok rá, hogy a Providenttel ismét egy jó, és a társadalom számára fontos ügy mellé állhatunk. A SUHANJ! Alapítvány a fogyatékkal élő társaink sportolását segíti, vállalatunk pedig az alapítvány számára nyújt támogatást, annak érdekében, hogy ez a nagyszerű kezdeményezés tovább folytatódhasson. A Providentnél már közel 200 megváltozott munkaképességű kollégát alkalmazunk és örülök, hogy ez szerves része vállalati kultúránknak. Bízom benne, hogy mások számára is szemléletformáló és követendő példa lesz ez az együttműködés, hiszen együtt erősebbek vagyunk” – mondta el Szirmák Botond, a Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója.

Ez is érdekelhet

Ez a női orgazmus kulcsa, mégis megfeledkeznek róla a férfiak

Ez a női orgazmus kulcsa, mégis megfeledkeznek róla a férfiak

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói