Rengeteg mindent elárul rólad a születési hónapod színe

2021.február.1.

Hallottál már a születési színekről? Nos, Michele Bernhardt a számmisztikát, az asztrológiát és a Pantone-színskálát egyesítette annak érdekében, hogy olyan következtetéseket vonhasson le, amelyek alapján bizonyos színek kiegyensúlyozottabbá tehetik a mindennapjaidat. Ehhez pedig másra sincs szükséged, minthogy körül vedd magad a születési hónapod színében pompázó tárgyakkal. A pozitív hatást már hamar érzékelni fogod, kiegyensúlyozottabb és harmonikusabb tér lesz körülötted. Itt az ideje tehát, hogy megtudd, mi a te születési színed.

Rengeteg mindent elárul rólad a születési hónapod színe
Fotó: Getty Images

Január – Karamell
A te színed a karamell. Logikus, biztos alapokon álló, praktikus ember vagy, aki két lábbal a földön jár. A karamell színe pedig arra buzdít, fegyelemmel és kitartással alapozd meg az ambícióidat.

Február – Halványlila
Inspiráló, fantáziadús és élettel teli személyiség vagy. A lila szín segítségedre lesz, hogy a legkuszább emberi gondolkodásmódot is megértsd, és segít abban, hogy kiegyensúlyozott és szoros legyen a kapcsolatod a barátaiddal és a családtagjaiddal.

Március – Világoskék
Empatikus és intuitív vagy, minden helyzetben kifinomultan viselkedsz. Igazi álmodozó vagy, a világoskék szín pedig segít egyensúlyt tartani a tudatos és a tudatalatti világok között.

Április – Paprikapiros
Tüzes, energikus, szenvedélyes és bátor vagy. Ez a szín megerősít a lelkesedésedben és a kitartásodban, nem hagyja csillapodni a győzelmi vágyad, és ösztönöz arra, hogy akár egy sportversenyen is megmérettesd magad.

Május – Halványzöld
Stabil vagy, tehetséged egyre csak szárnyal, és maga vagy a megtestesült fiatalság. A halványzöld pozitív és élettel teli szín, ami a nehéz időkben is ösztönöz arra, hogy kitartó és erős legyél.

Június – Arany
Sugárzó és felemelő személyiség vagy, akinek az életében mindig van bizonyos fajta állandóság. Az arany aktiváló és energizáló szín, ami ragyogással és világossággal tölti meg az életedet.

Július – Korall
Szelíd és önzetlen vagy. Ha valaki bánatos, te egész biztosan törődsz vele és jobb kedvre deríted. A korall tökéletesen kifejezi a nőies energiáidat, az érzékenységedet, és még több szeretetet fog bevonzani a környezetedbe.

Kínai újév: Ezt hozza neked a Patkány éve

Kínai újév: Ezt hozza neked a Patkány éve

Augusztus – Narancssárga

Sugárzó, magabiztos és erős személyiség vagy. A narancssárga szín kiemeli a határozottságodat, a nagyságodat és az öntudatodat, emellett pedig ösztönöz a kreativitásra.

Szeptember – Sötétkék
Figyelemreméltó és bölcs gondolkodású ember vagy, erős művészi beállítottsággal. A sötétkék egy igazán fenséges és csábító szín, kifejezi a szépséged, a tisztaságod és a magas szintű tudásod.

Október – Ciánkék
Árad belőled a nyugalom és a kiegyensúlyozottság. A ciánkék a béke és a derűség lényegének megtestesítője, eközben pedig arra ösztönöz, hogy erős személyiségként határozott lépéseket tegyél.

November – Bordó
Szenvedélyes személyiség vagy, tele motivációval. A bordó szín kiemeli az érzelmi mélységeidet, a belőle áradó erő pedig inspirál szebbnél szebb álmok megvalósításához.

December – Türkiz
Reális gondolkodású és bölcs ember vagy. A türkiz szín segít elmélyedni a gondolataidban, ellazít és hozzásegít a meditáláshoz, emellett pedig optimizmust sugall.

Ez is érdekelhet

Nevermind 30: a Nirvana legendás lemeze a grunge 0. pillanata

Nevermind 30: a Nirvana legendás lemeze a grunge 0. pillanata

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk