A 7 legnagyobb hazugság a romantikus filmekben

2021.március.16.

Valószínűleg minden nő számára ismerős az a szituáció, amikor megnézed a kedvenc vígjátékod, majd a következő egy hétben már tényleg semmi miatt nem aggódsz, hiszen hiszel benne, hogy a jó elnyeri a jutalmát, a rossz pedig méltó büntetését. Sajnos le kell, hogy romboljuk az illúziókat, ez cseppet sincs mindig így. Sőt! A romkom nézés remek lehetőség, hogy kikapcsolódjunk, de jobb, ha inkább leszállunk a földre, és racionálisan gondolkodunk a kapcsolatainkról...

Íme a 7 legnagyobb hazugság, amit ezekből a filmekből tanultunk:

1. Ha a párkapcsolatod válságba került, és te egy részeg éjszaka összejössz a kollégáddal, akkor már másnap kiderül, hogy a pasid sokkal régebb óta és sokkal csúnyább módon csal meg téged, a kollégáról pedig bebizonyosodik, hogy ő az igazi.

A valóság: a párod hűséges volt hozzád, te viszont nem voltál az hozzá, így többé látni sem akar. Szívtipró kollégáról pedig kiderül, hogy háromgyerekes családapa.

2. Ha a vőlegényed az esküvő előtt egy héttel lefújja az egészet és elköltözik a lakásból, akkor egy hónapon belül ki fog derülni, hogy valójában az a pasi a nagy ő számodra, akivel tíz éve csak haverok vagytok. A vőlegényed természetesen visszajön a küszöbödet rágni, de te sajnos akkor már foglalt leszel.

A valóság: volt vőlegényed egy szemétláda, ez tiszta sor, de sajnos amíg ő a fesztiválokon szédíti a nálad tíz évvel fiatalabb csajokat - és esze ágába nincs a küszöbödet rágni -, addig neked a nagy ő egy zacskó csipsz és két tábla csoki. A legjobb fiúbarátoddal pedig soha az életben nem lennél képes lefeküdni!

3. A minden vasárnap reggel más nő mellett ébredő, elköteleződésre teljesen képtelen, örök agglegény pasas, akinek harminc éves koráig a leghosszabb kapcsolata egy hónap volt, megszelídíthető, ha találkozik veled, és jól megleckézteted. Akkor viszont egész addigi életét maga mögött hagyja, és a világ legrendesebb családapukája lesz belőle.

A valóság: ha volt már akkora szerencsétlenséged, hogy egy ilyen férfit egy időre magad mellett tudtál tartani, akkor nincs mit magyaráznunk...

4. Az étteremben, ahol élőzene szolgáltatja a hangulatot, a pasid hirtelen fölpattan a színpadra, elkéri a mikrofont az énekestől, majd imádnivalóan béna stílusban előadja a kedvenc számodat, és a végén megkéri a kezedet. Az összes vendég, a zenekar és a teljes személyzet tapsviharban tör ki. Te pedig pirulsz a büszkeségtől.

A valóság: amint a pasid megpróbálja megszerezni a mikrofont, hívják a biztonságiakat, akik a vendégek elképedt pillantásai közepette kivezetik őt az utcára. Te pirulsz a szégyentől, és komolyan elgondolkodsz, hogy valóban hozzá akarsz-e menni egy ilyen fura alakhoz.

5. Ha életed legnagyobb szerelme először csókol meg szenvedélyesen, akkor ahhoz a legtökéletesebb helyzet bőrig záva állni egy elnéptelenedett utcán vagy mezőn, a szakadő esőben.

A valóság: bőrig ázva, a szakadó esőben az ösztöneid azt súgják, hogy keress menedéket, nem pedig azt, hogy csókolózz bárkivel is...

6. Ha a férjeddel képtelenek voltatok közös nevezőre jutni, és hosszas veszekedések után nem láttatok más lehetőséget, mint elválni, akkor néhány hónap mosolyszünet után a nyolcéves kisfiatok fog aranyos, gyermeki trükkökkel újra összehozni titeket.

A valóság: ugye, nincs olyan ember, aki tényleg arra számít, hogy egy gyerek oldja meg azt, amit két felnőtt nem tudott?

7. Egyáltalán nem számítottál arra, hogy a kedvesed megkéri a kezedet, így amikor átnyújtja a gyűrűt, teljesen ledöbbensz és oda vagy a boldogságtól.

A valóság: a mi reményeink szerint a modern férfi és női kapcsolatokban a házasság közös döntés, így nem érheti a nőt derült égből villámcsapásként, ha a párja megkéri a kezét. Természetesen lehetséges az, hogy nem pont arra a napra számítasz, amikor megtörténik, de azért nem árt, ha átbeszélitek a dolgokat, mielőtt gyűrűt húznak az ujjadra. Végülis te is egy önálló emberi lény vagy.

Ez is érdekelhet

Podcast: Inspiráló nők a könnyűzenében - Szovják Bea

Podcast: Inspiráló nők a könnyűzenében - Szovják Bea

GLAMOUR Horoszkóp

Melyik sportág illik hozzád a legjobban? A csillagjegyed elárulja

Melyik sportág illik hozzád a legjobban? A csillagjegyed elárulja

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp - Hivatásodban fordulóponthoz érkezel - szeptember 27-október 3.

Heti horoszkóp - Hivatásodban fordulóponthoz érkezel - szeptember 27-október 3.