Ez a 7 legnagyobb hazugság a romantikus filmekben

2022.július.2.

Filmek nélkül köszönjük, de nem élet az élet - a filmes hazugságokat viszont szívesen a vágószoba padlójára küldenénk. Összegyűjtöttük, mik a legnagyobb klisék Hollywoodból, aminek nem érdemes bedőlni.

Valószínűleg minden nő számára ismerős az a szituáció, amikor megnézed a kedvenc vígjátékod, majd a következő egy hétben már tényleg semmi miatt nem aggódsz, hiszen hiszel benne, hogy a jó elnyeri a jutalmát, a rossz pedig méltó büntetését. Sajnos le kell, hogy romboljuk az illúziókat, ez cseppet sincs mindig így. Sőt! A romkomok nézése remek lehetőség, hogy kikapcsolódjunk, de jobb, ha inkább két lábbal állunk a földön, és racionálisan gondolkodunk a kapcsolatainkról... Íme a 7 legnagyobb filmes hazugság, amit a mozitól kaptunk:

1. Ha a párkapcsolatod válságba került, és te egy részeg éjszaka összejössz a kollégáddal, akkor már másnap kiderül, hogy a pasid sokkal régebb óta és sokkal csúnyább módon csal meg téged, a kollégáról pedig bebizonyosodik, hogy ő az igazi.

A valóság: a párod hűséges volt hozzád, te viszont nem voltál az hozzá, így többé látni sem akar. Szívtipró kollégáról pedig kiderül, hogy háromgyerekes családapa.

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

2. Ha a vőlegényed az esküvő előtt egy héttel lefújja az egészet és elköltözik a lakásból, akkor egy hónapon belül ki fog derülni, hogy valójában az a pasi a nagy ő számodra, akivel tíz éve csak haverok vagytok. A vőlegényed természetesen visszajön a küszöbödet rágni, de te sajnos akkor már foglalt leszel.

A valóság: a volt vőlegényed egy szemétláda, ez tiszta sor, de sajnos amíg ő a fesztiválokon szédíti a nálad tíz évvel fiatalabb csajokat - és esze ágába nincs a küszöbödet rágni -, addig neked a nagy ő egy zacskó chips és két tábla csoki. A legjobb fiúbarátoddal pedig nyilván soha az életben nem lennél képes lefeküdni!

3. A minden vasárnap reggel más nő mellett ébredő, elköteleződésre teljesen képtelen, örök agglegény pasas, akinek harminc éves koráig a leghosszabb kapcsolata egy hónap volt, megszelídíthető, ha találkozik veled, és jól megleckézteted. Akkor viszont egész addigi életét maga mögött hagyja, és a világ legrendesebb családapukája lesz belőle.

A valóság: ha volt már akkora szerencsétlenséged, hogy egy ilyen férfit egy időre magad mellett tudtál tartani, akkor nincs mit magyaráznunk...

4. Az étteremben, ahol élőzene szolgáltatja a hangulatot, a pasid hirtelen fölpattan a színpadra, elkéri a mikrofont az énekestől, majd imádnivalóan béna stílusban előadja a kedvenc számodat, és a végén megkéri a kezedet. Az összes vendég, a zenekar és a teljes személyzet tapsviharban tör ki. Te pedig pirulsz a büszkeségtől.

A valóság: amint a pasid megpróbálja megszerezni a mikrofont, hívják a biztonságiakat, akik a vendégek elképedt pillantásai közepette kivezetik őt az utcára. Te pirulsz a szégyentől, és komolyan elgondolkodsz, hogy valóban hozzá akarsz-e menni egy ilyen fura alakhoz.

Vigyázz, ez a 4 csillagjegy a legjobb hazudozó

5. Ha életed legnagyobb szerelme először csókol meg szenvedélyesen, akkor ahhoz a legtökéletesebb helyzet bőrig záva állni egy elnéptelenedett utcán vagy mezőn, a szakadő esőben.

A valóság: bőrig ázva, a szakadó esőben az ösztöneid azt súgják, hogy keress menedéket, nem pedig azt, hogy csókolózz bárkivel is...

6. Ha a férjeddel képtelenek voltatok közös nevezőre jutni, és hosszas veszekedések után nem láttatok más lehetőséget, mint elválni, akkor néhány hónap mosolyszünet után a nyolcéves kisfiatok fog aranyos, gyermeki trükkökkel újra összehozni titeket.

A valóság: ugye nincs olyan ember, aki tényleg arra számít, hogy egy gyerek oldja meg azt, amit két felnőtt nem tudott?

7. Egyáltalán nem számítottál arra, hogy a kedvesed megkéri a kezedet, így amikor átnyújtja a gyűrűt, teljesen ledöbbensz és oda vagy a boldogságtól.

A valóság: a mi reményeink szerint a modern férfi és női kapcsolatokban a házasság közös döntés, így nem érheti a nőt derült égből villámcsapásként, ha a párja megkéri a kezét. Természetesen lehetséges az, hogy nem pont arra a napra számítasz, amikor megtörténik, de azért nem árt, ha átbeszélitek a dolgokat, mielőtt gyűrűt húznak az ujjadra. Végülis te is egy önálló emberi lény vagy.

Ez is érdekelhet

Elképesztően nagyot nőtt Borbély Alexandra kislánya

Elképesztően nagyot nőtt Borbély Alexandra kislánya

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

PR

Lehet, hogy ezért utasítja el a közeledésünket a párunk (x)

Lehet, hogy ezért utasítja el a közeledésünket a párunk (x)

PR

Minden, amit a Kardashian-nővérek vállalkozásairól mindig is tudni akartál (x)

Minden, amit a Kardashian-nővérek vállalkozásairól mindig is tudni akartál (x)

PR

Így élték meg ezek a hírességek a menopauzát (x)

Így élték meg ezek a hírességek a menopauzát (x)

PR

Mi jelzi, ha túl sokat stresszelünk? Így üzen a lélek és a test (x)

Mi jelzi, ha túl sokat stresszelünk? Így üzen a lélek és a test (x)