Saját vállalkozást szeretnél? Tippek, hogy biztonságosan elindíthatsd

Szponzorált tartalom

2020.szeptember.7.

Ma már szinte bárki indíthat vállalkozást, kezdhet valami újba az állása mellett, a digitális világ nyújtotta új lehetőségek száma szinte végtelen. Talán már te is elgondolkodtál azon, hogyan váltsd valóra egyedi ötletedet egy saját projektben. De hogyan vágj bele, hogyan biztosíthatod a sikered? Ehhez adunk most pár tippet.

Saját vállalkozást szeretnél? Tippek, hogy biztonságosan elindíthatsd
Fotó: Samsung

Tudnod kell, hogy az üzletvezetést gyakran nehezítik bizonyos előre nem látható kihívások: a statisztika szerint 2020-ban ide tartozhatnak a kibertámadások, az üzleti kapcsolatok nehézségei vagy a jól képzett munkaerő hiánya. De ezek sem jelenthetnek leküzdhetetlen akadályt, ha van például egy profi elektronikus asszisztensed!

Új vagy a piacon? Mérd fel a terepet!

Kinek adhatnád el a termékeidet? Mit kell tudni az új ügyfélről? Megbízható a beszállító? Jelentősen megnehezítheti az együttműködést, ha új szereplőként szállsz be a piacra, de nem kell mindent egyedül megtanulnod. Tájékozódj előre a partnerekről, keress rá a cégre a neten, nézd meg mások értékeléseit! A Samsung Galaxy Note20 telefonok 5G kapcsolatával azonnal találhatsz válaszokat és már azelőtt megismerheted a fontosabb szereplőket, hogy bárkivel leszerződnél és elindulna a közös projekt. Ha pedig még mindig maradtak kérdéseid, indíts egy videohívást a másik féllel, hogy jobban megismerhessétek egymást. A telefont bárhová magaddal viheted, egész nap bírja majd a munkatempódat és könnyedén kezelheted vele a vállalkozás levelezését, vezetheted a pénzügyeket, így nem érhetnek kellemetlen meglepetések akkor sem, ha irodán kívül vagy.

Elektronikus üzleti asszisztenssel könnyebb!
Elektronikus üzleti asszisztenssel könnyebb!
Fotó: Samsung

Mindig kell egy csapat

Megtalálni az ideális társakat nem egyszerű, az igazi tehetségekkel pedig törődni kell, hogy melletted maradjanak. A közös munka alapja a kommunikáció, amely a legújabb technológiákkal sokkal könnyebb lehet. A Note20 készülékeken készített dokumentumok akár PC-re is szinkronizálhatók, így az utolsó pillanatban is reagálhatsz a változásokra és az egész csapat biztosan ugyanúgy látja majd a fájlokat. A készülékhez tartozó S Pennel bármit pillanatok alatt leírhatsz vagy kommentelhetsz és akár a saját rajzaiddal kiegészített fotókkal üzenhetsz a kollégáknak, hogy az inspirációból közösen hozzátok létre a tökéletes prezentációt. A fontos dokumentumokat azonnal megoszthatjátok egymással a Közeli Megosztás funkcióval, egy közös lejátszási listával pedig könnyen egy hullámhosszra kerülhettek, így hosszú távon is stabil lehet a csapat.

Dokumentálj a profi portfólióért!

Egy cég életében gyakoriak az emlékezetes pillanatok, a Galaxy Note20 professzionális kamerájával pedig élethű képekkel és videókkal dokumentálhatod a történéseket. A saját vállalkozásod elindítása és működtetése közben rengeteg olyan, a büszke pillanatokat megörökítő kép, hivatalos dokumentum vagy grafikai anyag gyűlhet össze, amelyek szükségesek az üzleti működéshez és emlékként sem utolsók. A Galaxy Note20 készülékeken ezeket biztonságosan tárolhatod az elkülönített mappában, a telefonodat pedig a Knox biztonsági platform védi az online támadások ellen. A teljes körű védelemmel szinte esélytelenek a káros szoftverek, így a bizalmas anyagok nem kerülhetnek illetéktelen kezekbe.

Ez is érdekelhet

Pszichológia izgalmasan és közérthetően: különleges beszélgetés-sorozat indul a Várkert Bazárban

Pszichológia izgalmasan és közérthetően: különleges beszélgetés-sorozat indul a Várkert Bazárban

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.