Nem baj, ha segítség kell ahhoz, hogy tovább tudj lépni egy szakítás után

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Szakítani mindig kellemetlen és fájó érzés, és legtöbbször hosszú gyógyulási folyamaton kell átmenni ahhoz, hogy újra kiegyensúlyozottan jól érezd magad. Ha most ilyen helyzetben vagy, remélhetőleg több olyan ember is áll melletted, akire számíthatsz. Talán leköt a munkád, vagy végre több idő jut a hobbijaidra, így pedig a szívfájdalmad is egyre enyhül.

Jó kérdés, hogyan éljük túl a szakításokat!
Jó kérdés, hogyan éljük túl a szakításokat!

Ha viszont úgy érzed, hogy rád férne egy kis extra segítség, akkor nézd meg ezeket az online, illetve applikációs tartalmakat, amiket kimondottan arra fejlesztettek ki, hogy könnyebben átvészelhető legyen a szakítás.

1. RX Breakup

Ez az applikáció közvetlenül a szakítás utáni első hónapban lehet a leghasznosabb; 30 napos útmutatójával segít átvészelni a legnehezebb napokat. Lélekgyógyító feladatokat ad, amiknek a segítségével akkor is erős tudsz maradni, ha feldob a Facebook egy emléket az exeddel vagy a rádió a kedvenc közös számotokat játssza.

HIRDETÉS

2. Breakup Boss

A szakítás miatt úgy érezheted magad, mintha elvesztetted volna az irányítást az életed felett, de a Breakup Boss segít, hogy pont fordítva, nyeregben érezd magad. Az alkalmazást Zoë Foster Blake újságírónő hozta létre, aki már több keserves szakításon is túlesett, és úgy érezte, kell egy olyan app, ami megóvja a nőket attól, hogy megalázzák magukat a szakítás után. Az app számos jó tanáccsal fog ellátni, és minden nap emlékeztet arra, hogy fontos és értékes vagy.

3. InsightTimer

A lelked megnyugtatása érdekében próbáld ki a meditációt! Az InsightTimer több ezer ingyenes, szakértők által összeállított meditációs gyakorlatot tartalmaz, köztük olyanokat, amik kimondottan szakítás esetére lettek kifejlesztve.

4. Mend

A Mend egy rendkívül különleges ingyenes alkalmazás. Mesterséges intelligencia segítségével beszéltet, és bármilyen gondolat vagy kérdés merül fel benned a szakításról, személyre szabott gyógyulási tanácsokat és feladatokat fog adni, amiktől szinte biztos, hogy fokozatosan jobban fogod magad érezni.

5. Breakup Bestie

Kendra Allen igazi szakértője a szakításoknak; blogjával, online tanfolyamokkal és podcastokkal segít abban, hogy meggyászold a véget ért kapcsolatodat. Minden héten más témát dolgoz fel, például azt, hogyan kezeld, ha neked és az exednek közös barátai vannak, mit tegyél, ha az exed újra elkezd randizni, vagy, hogy érdemes-e figyelemmel követned a közösségi média felületein látható új bejegyzéseit.

Hogyan felejts el valakit: 10 egyszerű, de hasznos módszer

Hogyan felejts el valakit: 10 egyszerű, de hasznos módszer

6. Heartbroken Anonymous

A Heartbroken Anonymus egy virtuális támogató csoport, ami minden hónap második csütörtökjén találkozik a Zoom segítségével. A regisztráció mindig az azt megelőző vasárnap kezdődik, és bárki becsatlakozhat. Akár szívesen megosztanád a történetedet, akár vigasztalásra szeretnél találni abban, hogy mások min mennek keresztül, ez a csoport biztosítani fog arról, hogy nem vagy egyedül.

7. Natalia Juarez

Natalia Juarez egy bájos hölgy, aki átérzi, hogy milyen pusztító azt a veszteséget átélni, ami egy párkapcsolat végével jár, korábban ugyanis felbomlott az eljegyzése. Mára profi randi – és szakítási tanácsadóvá vált, és szívügye, hogy bárkin segítsen, aki szerelmi krízisben szenved. Ha meg akarod tanulni fokozatosan elengedni az exed, meggyógyítani a szíved és méltósággal átvészelni a szakítást, akkor érdemes követned őt az Instagramon.

8. EXaholics Forums

Néha ahhoz, hogy jobban legyél, napi szinten beszélgetned kell olyan emberekkel, akik ugyanabban a cipőben járnak, mint te. Ha te is így érzed, akkor ugorj be az Exaholics Forums-ra, ahol tagok ezrei vannak jelen naponta, hogy megosszák a jelenlegi küzdelmeiket és a számukra bevált szakítás utáni tanácsokat.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A TikTok szerint toxikus szülők neveltek - de tényleg jó ötlet diagnózist felállítani egy videó alapján?

glamour plusz ikon A TikTok szerint toxikus szülők neveltek - de tényleg jó ötlet diagnózist felállítani egy videó alapján?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)