Szexszel kelsz és szexszel fekszel?

2011.április.8.

Végre! Hihi. Szépségszerkesztőnk és bloggerünk, Réka már írt arról, miért káros az orgazmus színlelése, és maximálisan igazat adok érvelésének. (Ha nem olvastad a cikket, vagy nem emlékszel rá, itt a link.). Nos, van a párkapcsolatok legelejének egy olyan üdvös szakasza, amikor nagyjából folyton csak szexelni akar az ember. Ilyenkor átlagosan olyan két századmásodpercre van szükség ahhoz, hogy izgalmi állapotba kerüljön, és képes bárhol, bármikor és bármennyiszer egymásnak esni.

Ez a napi négy kávé, a karikás szemek és a quickie-k vagyis gyors menetek időszaka, hogy a rosszabb mellékhatásokat ne említsük. Akár mekkora is a szerelem, ennek a leküzdhetetlen vágynak van valami vadállatias jellege, épp ezért ilyenkor nem feltétlenül arra megy el az idő, hogy a párok föltérképezzék egymás erogén zónáit, vagy hogy háromnegyed órás előjátékokkal pazarolják a drága időt. Ebben a szakaszban az egymásba olvadás kényszere a legerősebb. Épp ezért a pasiknak talán föl sem fog tűnni, hogy a csajuknak nincs mindig orgazmusa vagy hogy idegenkedik az orális szextől, ahogyan a nő sem veszi észre, hogy új barátjának fogalma sincs az előjáték fontosságáról, vagy a nő számára legkielégítőbb pozitúráról. Azaz, sok esetben eleve úgy kezdik el megalapozni a szexuális életüket - ami az egyik legerősebb kapocs a párkapcsolatban -, hogy összevissza hazudoznak, színlelnek és alázatoskodnak. Mert egyfelől az a cél hajt mindenkit, hogy kielégítsék egymásba olvadási vágyaikat, másfelől az, hogy a másiknak minél több örömet okozzanak. Pedig a cél az lenne, hogy mindenki a másikat tanítsa meg magának minél több örömöt okozni. Ugyanis később ez lesz az ő örömforrása. Ez különösen a férfiakra igaz. Ők ugyanis nem akkor érzik magukat egy szexuális együttlét után a világ császárának, ha eget rengető orgazmusuk volt, hanem akkor, ha a nő, akit szeretnek, úgy élvezte velük a szexet, mint még soha senkivel. Ezért nagyon fontos, hogy már az elején figyeljetek oda magatokra és egymásra! Mondjátok el, mutassátok meg, nektek mikor és hogy jó, ne vezessétek végleg tévútra a másikat azzal, hogy beéritek az "egymásba olvadással", és a "mézeshetek" leteltével szembesültök azzal, hogy nagyon rosszul működtök együtt az ágyban. Igazából az lenne a legjobb, ha a szexben mindketten kicsit önzők lennétek.

Az orgazmus színleléséről pedig annyit: vagy úgy döntesz, örökre hazudsz és alakoskodsz, vagy az elejétől fogva fontosnak tartod, hogy legalább téma legyen, van-e orgazmusod az együttlétek alkalmával, vagy nincs.

Ez is érdekelhet

Napi szex: kézzel kényeztetnéd? 5 tipp, hogy jól csináld!

Napi szex: kézzel kényeztetnéd? 5 tipp, hogy jól csináld!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk