Színpompás születésnap Budapest legszebb helyszínén!

2016.július.5.

A Zene Világnapján ünnepelte az Aria Hotel Budapest első születésnapját. Tudtad, hogy az Aria Hotel Budapest nyitása óta 334 budapesti szállodát megelőzve, megszakítás nélkül az első helyet foglalja el a TripAdvisoron?

Nemrég megkapta a népszerű utazási portál Traveller's Choice Award 2016 díját is. A hotelt tavaly nyitotta meg három magyar származású New York-i, Henry Kallan, Alexander Rovt és Izsák Róbert. A születésnapon részt vett Rost Andrea Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas művész, a szálloda tiszteletbeli operakurátora, Rúzsa Magdolna, a hotel tiszteletbeli könnyű zenei kurátora, jelen volt Király Viktor, aki nemrég itt mutatta be Los Angelesben készült új videóklipjét, és a Papp László Sportarénában lépett fel a hotelben vendégeskedő Anastaciával, Polgár Judit sakknagymester, Szalay Bobrovniczky Alexandra főpolgármesterhelyettes, valamint DJ Zoohacker rezidens DJ.

Az elmúlt évben olyan vendégek laktak az Aria Hotelben, mint Benny Golson és Randy Brecker jazz-zenészek, Jane Goodall etológus, Bryn Terfel operaénekes, és itt próbálta ki a szálloda Bogányi zongoráját Dan Brown író.

A diplomáciai testületek, a turizmus, a média, a film, a divat, a zene és a design képviselőit a Rost Andrea által ihletett rozé pezsgőkoktéllal fogadták, majd a művésznő Mozart albumát hallgatva nézhették meg a saját tervezésű ékszereiből készült kollekcióját. Az est házigazdája, Winkler Nóra mutatta be Bogányi Gergely zongoraművész fiatal tanítványát, a Junior Primadíjas Medgyesi Zsoltot, aki Liszt Ferenc VI. Magyar Rapszódiáját játszotta el. Tavaly Bogányi Gergely volt az első előadó, aki a házban fellépett a világ első Bogányi zongoráján.

Az ünneplők között volt Varró Zoltán belsőépítész-designer is, akinek tervei szerint készült el az épület négy különböző zenei irányzatokra reflektáló – opera, klasszikus, jazz és kortárs zenei – szárnya és közösségi terei. A hotel designját nemzetközi szakmai fórumok ismerték el, mint a New York-i Waldorf Astoriában megrendezett Gold Key Awards, ahol három kategóriában is a legjobbak közé került az Aria, vagy a londoni World Boutique Hotel Awards, ahol a Harmony Spa elnyerte az Európa Legjobb Spa-ja díjat.

Az esemény a budapestiek számára már-már legendássá vált High Note SkyBarban folytatódott, ahol naplemente közben, háttérben a Bazilika kupolájával és a Várral, énekelt Rúzsa Magdolna, a szálloda frissen kinevezett tiszteletbeli könnyű zenei kurátora. Mindeközben Ferencz Gábor, a szálloda Michelin Guide által ajánlott Stradivari éttermének és High Note SkyBarjának séfje, és Szabó Zsuzsanna cukrász különleges kreációi kerültek a tányérokra, majd Henry Kallan tulajdonos és Mario Magalhaes igazgató vágta fel a születésnapi tortát.

Az esemény vendégei között volt Oravecz Nóra, aki hónapok óta a hotelben tartja workshopjait, valamint Szappan Petra, aki a szálloda – a nagyközönség számára is nyitva tartó – Harmony Spajának Harmony Rooftop Yoga sorozatát tette a budapesti jógarajongók egyik kedvenc programjává. Tapasztald meg te is ennek a különleges helynek megannyi különlegességét.

Olvass még többet a szállodáról a www.ariahotelbudapest.com oldalon!

Ez is érdekelhet

Romantikus első találkozások filmekben, melyek mindig megdobbantják a szívünket

Romantikus első találkozások filmekben, melyek mindig megdobbantják a szívünket

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít