Te hogyan ünnepled a Valentin-napot? Így készülj az év legromantikusabb napjára

Szponzorált tartalom

2022.február.8.

Vannak, akik már-már elcsépelt ünnepnek tartják a Valentin-napot, amikor minden üzlet és dekoráció rózsaszín szívecskés pompában úszik. Mások viszont kifejezetten várják február 14-ét, amikor lehetőségük adódik nyíltan kimutatni az érzelmeiket szeretteik, szerelmük felé. Bármelyik kategóriába is sorold magad, segítünk, hogy idén új értelmet nyerjen számodra a Valentin-nap!

Mi a programod február 14-én?
Mi a programod február 14-én?
Fotó: Gettyimages.com

A Valentin-nap, vagy más néven Bálint-nap Szent Bálint püspök nevéhez köthető, aki a 14. században több olyan párt is összeházasított, akiknek szerelme az akkori törvényekbe ütközött. Így lett Szent Bálint a fiatal házasok és jegyesek védőszentje. (1) Bár eredete szerint február 14-e a szerelmeseké, ma már sokkal tágabb értelmezést nyert, és a legtöbb országban a szeretet ünnepeként tartják számon. Tehát lehetsz egyedülálló, élhetsz párkapcsolatban vagy házasságban, ez a nap a tiéd is! Mutasd ki a benned rejlő szeretetet önmagad, a családod, párod vagy barátaid felé egy kedves gesztussal!

Egyedülállóként is ünnepelhetsz

A kiegyensúlyozott élethez jóban kell lenned önmagaddal, és ahhoz, hogy valaki teljes értékű társa lehess, érdemes először megtanulnod egyedül is boldogulni. Ha idén egyedülállóként ér a Valentin-nap, akkor se keseredj el, szóljon ez a nap rólad! Ünnepeld meg, mennyire nagyszerű dolgokat vittél véghez a magad erejéből, és milyen szerencsés vagy, hogy megismerheted önmagad. Jutalmazd meg magad egy kiváló üveg borral, vagy hívd át a barátnőidet és koccintsatok a szingliségre!

Szerelmes vagy? Akkor itt az ideje kimutatni!

Azok számára, akiknek az életében jelen van a Nagy Ő – legyen szó párkapcsolatról, házasságról, vagy csak a kiszemelt illetőről – ez a nap különös jelentőséggel bír. A Valentin-nap kiváló alkalom az érzelmeink felvállalásához és kimutatásához, éppen ezért ne habozz tovább, és mutasd meg neki, hogy szereted! Nem kell grandiózus dologra gondolni, elég, ha megleped valamilyen finom csokoládéval vagy készítesz egy ízletes hidegtálat, amit aztán kettesben fogyasztotok el.

Ha már nem csak ketten vagytok

Életed szerelme immár a házastársad, de nem hagyhatjátok magukra a gyerkőcöket? Ünnepeljétek együtt a Valentin-napot! Nem kell feltétlenül kettesben elvonulni, hiszen szerelmetek legszebb gyümölcsei pont a gyermekeitek, és a romantikázás a lurkók ágyba bújása után is ráér. Élvezzétek ki, hogy együtt a család, beszélgessetek, esetleg meséljetek a gyerekeknek arról, hogyan ismertétek meg egymást. Válasszatok ki egy romantikus filmet, amit a család összes tagja megnézhet, és készítsetek be különleges ropogtatni valót!

(1) Wikipedia: https://hu.wikipedia.org/wiki/B%C3%A1lint-nap

Ez is érdekelhet

Adele visszatért a színpadra két eszméletlen ruhában

Adele visszatért a színpadra két eszméletlen ruhában

G-Életstílus

„Ezt a nyarat soha nem fogom elfelejteni” - 3 sorsdöntő nyári sztori

„Ezt a nyarat soha nem fogom elfelejteni” - 3 sorsdöntő nyári sztori

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: új szövetségeseket találhatsz - július 4-10.

Heti horoszkóp: új szövetségeseket találhatsz - július 4-10.