Tedd le a telefonod és szerezz élményeket! Tökéletes hétvégi program az Aquaworldben!

2017.szeptember.21.

Nemcsak a mobiljuktól, a ruhájuktól is megszabadultak az influencerek
Elindult az Aquaworld "mobil OFF, élmény ON!" rendezvénysorozata.

Tedd le a telefonod és szerezz élményeket! Tökéletes hétvégi program az Aquaworldben!
Fotó: Thinkstock

Becslések szerint Magyarországon a felnőttek több mint 80 %-a rendelkezik okostelefonnal, és közülük majdnem 90% érzi magát frusztráltnak, ha a telefonjuk nincsen elérhető közelségben. Hogyan lehet ezt a függőséget kezelni és elszakadni a mobilunktól? Erre talált megoldást az Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdő, amikor útjának indította a "mobil OFF, élmény ON!" programsorozatot, melynek első eseménye - egy egésznapos sportnap a legnépszerűbb videósokkal - most vasárnap mutatkozott be az élményfürdőben.

Az Aquaworld nemrég indított "mobil OFF, élmény ON!" kezdeményezése egy nem szokványos módját választotta a probléma megközelítésének: az Adage PR és kommunikációs ügynökség közreműködésével olyan Youtube videósokat vontak be a programba, akik saját maguk is az online világnak köszönhetik hírnevüket és a többszázezres követőtáborukat.
Ezek a véleményvezérek álláspontjukkal rengeteg ember nézőpontját tudják befolyásolni, kiemelkedően a 12-25 éves korosztályét - így a felelősségük a fiatal generáció életvezetésének kialakításában megkérdőjelezhetetlen. Jelenleg ők azok, akik az egyik leghitelesebben tudják demonstrálni az offline és az online lét közti határt, ahol az egyén kibillenhet egy kicsit a "kütyük" világából, és személyesen is átélheti az izgalmakat, erre pedig mi sem alkalmasabb, mint egy adrenalindús vízi élménybirodalom.

Az egésznapos sportprogramon olyan videósokkal focizhattak, vízilabdázhattak együtt a rajongók ezúttal élőben, mint a TheVRJani, Radics Peti, Walrusz, Nessaj, Broadtest, ihavenoideahungary, HenryKettner, Herczeg Hajni, Simonffy Péter, ApplePie, Nana, Matsukei vagy Latin Papucs. TheVRJani, a hazai youtuberek egyik legnépszerűbb képviselőjének elmondása alapján számára is nagyon fontos a tartalmas kikapcsolódás, így örömmel vett részt a programokban:

„Nagyon jó ötletnek tartom ezt a kezdeményezést, hiszen az online jelenlét mellett számunkra is fontos az, hogy személyesen is találkozhassunk a követőinkkel. Lényeges, hogy a saját, perszonális kapcsolatainkra elég időt fordítsunk, hiszen mindenki számára ez az elsődleges platform a kommunikációra. Néha le kell tenni a telefont, és kicsit szétnézni az igazi valóságban.”– mondta el TheVRJani.

Az Aquaworld szándéka a kezdeményezéssel az, hogy megmutassák, hogyan lehet ebben a "párhuzamos világban" mobil és okoseszközök nélkül is olyan programokat szervezni a fiataloknak, vagy éppen a családnak, amelyek minőségi tartalommal bírnak, és minden korosztály számára szórakoztatóak. Ezt az elképzelést igazolja ez a rendezvény is, amire közel 2000 ember volt kíváncsi, a legfiatalabbaktól a legidősebbekig.

Ez is érdekelhet

Külföldön elfogadott, itthon bűnözőnek számítana, ha valaki béranyát fogadna

Külföldön elfogadott, itthon bűnözőnek számítana, ha valaki béranyát fogadna

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói