Valentin-nap a pult másik oldaláról: A GLAMOUR Women of the Year vállalkozó kategóriájának jelöltjei így készülnek!

2018.február.14.

Összebújó szerelmespárok andalognak mindenhol, piros szívekben úszik az egész város, február 14-én világszerte a szerelmet ünnepeljük. De hogyan is néz ki ez a nap a "pult" másik oldaláról? A GLAMOUR Women of the Year vállalkozó kategóriájának jelöltjei, Wossala Rozina étteremtulajdonos, Szalai Dori, a Chez Dodo macaronok megálmodója, valamint Muszula Tímea, a Laura Virág alapítója meséltek arról, hogyan zajlik náluk a Valentin-nap.

Muszula Tímea
Fotó: Instagram

Wossala Rozina éttermeiben sokan megfordulnak, hogy ott romantikázzanak, és ő maga is alapvetően romantikus típusnak tartja magát. A jelentősebb alkalmakra mindig látványos vacsorával készül, és azt is elárulta, hogy szerinte milyen a tökéletes Valentin-napi menü.

„Egy különleges kagylós fogást tartalmaz és az este végét egy gazdagon csokis édesség zárja. Egy fondant vagy egy láva torta mindenképpen a menü részét kell, hogy képezze szerintem.”

Szalai Dórához, vagy ahogy a macaron kedvelők ismerhetik, Dodo-hoz jogosan társíthatjuk a legromantikusabb desszerteket. Dóri romantikusnak tartja magát, azért ilyenkor mindig készül valamilyen limitált kiadású finomsággal, sőt macaronos lánykérésnek is volt már szemtanúja.

„Nagyon sok férfi vásárol ilyenkor nálunk, és többségük kicsit tanácstalanul áll a pult előtt, ilyenkor a kolléganőimet szokták faggatni, hogy a lányok milyen ízű macaronakat szeretnek, nagyon aranyosak ezek a jelenetek. Egyszer pedig még egy lánykérés is volt nálunk, akkor macaronokra volt ráírva a nagy kérdés” – mesélte Dóri.

Muszula Timiénél is a munkáról szól február 14-e, sőt már az azt megelőző időszak is.

„A munkámból adódóan már hetekkel korábban készülünk a Valentin-napra. Ilyenkor különösen szerelmes hangulatban vagyok, hiszen tele van az üzlet romantikusabbnál romantikusabb ajándékokkal. Mivel ezen a napon egész nap az üzletben vagyok, így nálunk az ünneplés másnapra marad.”

Rozina, Timi és Dóri, három tehetséges és sikeres nő, akik munkájukkal hozzájárulnak az igazán romantikus hangulathoz, emellett pedig közös bennük az is, hogy mindhárman jelöltek a GLAMOUR Women of the Yearen.

A szavazók 2018. február 19-én éjfélig ezen a linken adhatják le voksaikat a jelöltekre.

Ez is érdekelhet

Paco Rabanne, a divattervező, aki a hatvanas évek óta hirdette, hogy túlságosan megalkuvóak vagyunk a divatban

Paco Rabanne, a divattervező, aki a hatvanas évek óta hirdette, hogy túlságosan megalkuvóak vagyunk a divatban

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói