5 kutyabarát kávézó és reggeliző Budapesten

2020.november.5.

Biztos sok gazdinak ismerős lehet az érzés, mikor kilép a házból, becsukja a bejárati ajtót, és máris bűntudata van, amiért otthon hagyta kis kedvencét, aki egyedül fog kuksolni a szobában, amíg mi jól érezzük magunkat.
Szerencsére már itthon is egyre divatosabbá és elfogadottabbá kezd válni, ami külföldöm már régóta bevett szokás, vagyis, hogy elvihetjük magunkkal a kutyusunkat kávézóba, bruncholni, sőt akár dolgozni is.

5 kutyabarát kávézó és reggeliző Budapesten
Fotó: Rexfeatures

Íme 5 szuper hely, ahol szívesen látják a négylábú barátainkat is:

1. Home of Francziska
Ez a kis gyönyörű budai reggeliző, kávézó nemcsak hogy kutyabarát, de kifejezetten egészség tudatos, és nagyon odafigyelnek azokra, akiknek valamilyen allergiája van. Az étlap modern, trendi, jellemző rájuk, hogy különleges alapanyagokat használnak mint a sütemények készítése során, mint a reggeliknél. Választhatunk sósat, édeset, süteményt, de hatalmas választékot kínálnak a smoothie-k terén is, illetve ami a talán a legfontosabb, isteni a kávé. Reggeltől kora estig nyitva tart a hely, ugyanis ebéd menü is van, amire szintén vonatkozik, hogy gyönyörűen tálalják, egészséges és fiatalos.

2. Cinnamon Buda
Az elmúlt évek egyik ikonikis brunch helyévé vált a Cinnamon Buda, ahol szintén kaphatunk reggelit, finom kávét, de akár ebédet is. A menü változatos, a pékárukat helyben sütik, a kiszolgálás pedig mindig nagyon kedves és segítőkész. Ők is nagy örömmel látják a kutyákat, mindig van kitéve nekik friss víz. A Cinnamon másik nagy erénye, hogy gyönyörű a berendezés, barátságos, viszont sokkal kisebb mint amekkora érdeklődést kap, így ha hétvégén mennénk hozzájuk bruncholni, érdemes asztalt foglalni, de higgyétek el érdemes. 

3. KAHWA Budapest
A KAHWA egy viszonylag új, cuki kis kávézó a Belgrád rakparton, ahol szívesen látják a kutyákat is. A hely elsősorban talán azoknak kedvez, akik érzékenyek valamire, vagy csak egyszerűen oda szeretnének figyelni a vonalaikra, hiszen a péktermékek, sütemények, és a torták is szinte kivétel nélkül glutén, tej, és cukormentesek, de akár a vegánok is találhatnak fogukra valót. Kaphatunk reggelit, de akár csak egy kávéra is érdemes beugrani hozzájuk, ugyanis közvetlenül a Dunaparton fekszik, így garantált a gyönyörű kilátás.

4. Konyha.Budapest
A Madách-tér egyik legjobb kávézója, ami olyannyira kutyabarát hely hírében áll, hogy szinte nem is lehet úgy odamenni, hogy ne rohangálna egy két kutyus az asztalok között. Nem csak a kávé elképesztően finom és különleges, de nagy különlegessége a helynek, hogy ha felmegyünk az emeletre, olyan mintha egy dzsungelbe érkeznénk, ugyanis tele van növényekkel, amiket akár meg is vehetünk, így tulajdonképpen mondhatjuk, hogy a Konyha egy kutyabarát kávézó, és virágbolt. Itt is kapunk finom reggelit, ebédet, kávét, a kiszolgálás pedig minden fiatalos, és mindig nagyon kedves.

5. Kuglóf
A Kuglóf Bisztró a Piarista köznél található, ha valaki szereti a klasszikus reggeliket, akkor a Kuglóf remek választás. Francia, angol reggeli klasszikusokat is kínálnak, mindezt gyönyörű tálalással, és szép környezetben. Nem csak reggelizni lehet, de akár csak egy pohár finom borra, vagy ebédre is betérhetünk hozzájuk. A kiszolgálás mindig nagyon kedves, szívesen látják négylábú barátainkat is.

Jó kávézást kívánunk Nektek!

Szöveg: Simon Eszter

Ez is érdekelhet

Kell egy kis extra stílustrükk mára

Kell egy kis extra stílustrükk mára

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít