A hétvége sztárja: mascarponés, sütőtökös tekercs

Használd ki a sütőtökszezont, ne felejtsd el a hétvégét egy mennyei desszerttel megkoronázni.

A hétvége sztárja: mascarponés, sütőtökös tekercs
Fotó: Shutterstock

Mascarponés, sütőtökös tekercs

Hozzávalók a tésztához: 20 deka sütőtök, 4 evőkanál liszt és cukor, 1 csipet fahéj, fél csomag sütőpor, 1 csomag vaníliás cukor, 2 tojás A krémhez: 25 deka mascarpone, 2 csomag vaníliáscukor, 5 deka porcukor és vaj

Így készítsd el:

Keverd el a tésztához a cukrot a tojásokkal és a sütőtökpürével. Add hozzá a további hozzávalókat, majd dolgozd jól össze és öntsd bele egy sütőpapírral bélelt tepsibe. Tedd a sütőbe a tésztát, süsd 180 fokon negyedóra alatt készre. A krémhez keverd el a mascarponét a többi hozzávalóval. Ha kihűlt a piskóta, tekerd föl egy konyharuha segítségével. Ezután töltsd meg a krémmel, majd tekerd fel. Tedd legalább egy órára a hűtőbe, majd fogyaszthatod is.

Ez is érdekelhet

Kell egy kis extra stílustrükk mára

Kell egy kis extra stílustrükk mára

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít