Élre tör a magyar granola! Legyen időd reggelizni!

2021.október.22.

A Hester’s Life világos és őszinte céllal indult 2016-ban, Veszprémben. Létrehozni egy valódi igényeket kielégítő, kompromisszummentes terméket – olyat, amit maguk a tulajdonosok is kerestek a boltok polcain. Porkoláb Eszter és Kráml Dávid alapítók pedig úgy tűnik, nem voltak ezzel egyedül, hiszen granoláik és reggeli pelyheik mára igazi közönségkedvenccé váltak. És hogy hol készítik őket, azt most ősszel mutatták meg nekünk először.

Az elmúlt másfél év pozitív hozományainak egyike, hogy egyre inkább odafigyelünk arra, hogy mit eszünk, mit viszünk be a szervezetünkbe. A Hester’s Life termékek pedig mind kiváló alapanyagokból, ráadásul glutén-, szója-, tej- és aromamentesen készülnek, hozzáadott cukor nélkül.

Itthon egyedülálló módon datolyával édesítenek, így az édesszájúaknak sem kell aggódnia – mert hiszik, hogy a reggeli pelyhek élménye mindenkié. “Missziónk, hogy olyan reggelit készítsünk a mindennapokra, amely nemcsak a reggelizés szokását népszerűsíti, de emellett támogatja a fenntartható és egészséges táplálkozást.” - mondja Porkoláb Eszter alapító és dietetikus. A Hester’s Life dobozokon így nem is a sarokba eldugva kell keresnünk a tápérték táblázatot. Büszkén mutatják meg minden doboz hátulján, hiszen pontosan tükrözi elképzelésüket arról, hogy milyen is egy igazán finom egészséget támogató élelmiszer.

A közönség pedig velük együtt rezonált. Nemcsak a legkeresettebb termékek között vannak ma a boltok polcain, de szó szerint több ízben is nyertek nemzetközi díjakat – a két fős álomból pedig mára egy 24 főt foglalkoztató gyár, a hazai törzsközönségből pedig nemzetközi partnerség lett a régióban és a skandináv országokban.

Nemcsak beszélnek tehát a helyes táplálkozás fontosságáról, hanem a gyakorlatban is megmutatják. Bár tény, hogy amikor beszélnek róla, azt is legalább ekkora odafigyeléssel teszik: nemrég indult útjára ugyanis a Hester’s Life saját podcastjának második évada, ahol Eszter dietetikusként beszélget sportolókkal, orvosokkal és közéleti személyiségekkel a táplálkozás és életmód fontos kérdéseiről!

Ez is érdekelhet

Tóth Andi: „Kicsavarták belőlem az utolsó cseppet”

Tóth Andi: „Kicsavarták belőlem az utolsó cseppet”

Sztárhírek

Cher elárulta élete legnagyobb tragédiáját: három babáját is elvesztette

Cher elárulta élete legnagyobb tragédiáját: három babáját is elvesztette

G-Életstílus

15 dolog, amivel egy nőnek 30 éves korára rendelkeznie kell

15 dolog, amivel egy nőnek 30 éves korára rendelkeznie kell