Exkluzív interjúban meséli el Wossala Rozina, miért kedveli a Fino termékeket!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Wossala Rozina lételeme a gasztronómia. Amellett, hogy állandó zsűritagja a Konyhafőnök című műsornak és a Bestia étterem alapítója, most egy teljesen új szerepben nagykövetként is kibontakozhat. Exkluzív interjúnkból megtudhatod, miért kedveli Rozina a Fino termékeket!

Magyarországon elsőként fejlesztett emelt fehérje tartalmú tejtermékcsaládot az idén 24 éves, kaposvári székhelyű FINO Csoport. A zselici dombság lejtőin tartott 5420 szarvasmarhát a 16 gyógynövényt tartalmazó somogyi ősgyeppel táplálják. Az állomány büszkesége Romina, aki háromszoros Grand Champion díjas tehén. A naponta közel 150.000 liter tejet feldolgozó vállalat nagykövetei Wossala Rozina étteremtulajdonos és Abonyi Orsi dietetikus, okleveles táplálkozástudományi szakember.

Hogy fogadtad a Fino Nagykövet felkérést?
Nagyon meglepődtem és iszonyatosan büszke voltam, amikor Egyed Lindáék megkerestek. Hamar megtaláltuk a közös hangot és annyira jó érzés mindig leutazni hozzájuk Kaposvárra –mintha nyaralni mennék. Úgy érzem, hogy egy kicsit a Fino család tagja lehettem erre az időre.


Milyen feladatokat látsz el?

Lindék alapvető kérése volt, hogy az emelt fehérjés termékek nagykövete legyek. Nem árulok el nagy titkot: egy ilyen nívójú márkánál jó előre leülünk és tesztelünk mindent. Egy szép napon megérkezett hozzám rengeteg Fino termék és mindent, de tényleg mindent végig kóstoltam, utána pedig nekiálltam főzni a termékekkel. Szeretném, ha az emberek értenék és tudnák, hogy a tudatos tejfogyasztás miért jó és miért hasznos a szervezetnek.

Miért különlegesek a Fino termékek?
A FINO 2017. novemberében dobta piacra +30% emelt fehérjét tartalmazó termékcsaládját, amely korszerű, mikro- és nano szűrési technológia segítségével készül, és amely jelenleg a vállalat kiemelt termékköre.
A cégcsoport a termelés minden folyamatát egy kézben valósítja meg az állattenyésztéstől a növénytermesztésen át a gyártásig és a forgalmazásig, ezáltal a márka a teljes alapanyagszükségletét saját forrásból tudja biztosítani. Korszerű gyártástechnológiával és folyamatos innovációval járulnak hozzá, hogy mindig a legegészségesebb tejtermékeket adhassák a fogyasztóknak.
A termékek azért is nagyon különlegesek szerintem, mert a zselici dombság lejtőin – ahol egyébként Magyarországon a legtisztább az égbolt – tartott 5420 szarvasmarha fő tápláléka az itt honos somogyi ősgyep, amelyben 16 gyógynövény található. A vállalat gondozásában élő tehenek igényeit és szükségleteit maximálisan figyelembe veszik, nyugalmuk érdekében például fejés közben zenét hallgatnak, táplálásukat pedig probiotikummal egészítik ki, ettől lesz a tejük igazán jó minőségű és finom.




Melyik a kedvenc terméked?
Nem tudok betelni a szarvasgombás sajttal! Azt mindenkinek ki kell próbálni! A napomat pedig nem tudom már mással indítani, mint a vaníliás tejjel

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

„Örököljük a generációs félelmeket, amik megmutatkoznak az arcon” - beszélgetés dr. Dalmy Julianna arc- és testelemzővel

glamour plusz ikon „Örököljük a generációs félelmeket, amik megmutatkoznak az arcon” - beszélgetés dr. Dalmy Julianna arc- és testelemzővel

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Téged is zavarnak a szemed alatti karikák? Íme 3 tipp, hogy többé ne kelljen aggódnod miattuk (x)

Téged is zavarnak a szemed alatti karikák? Íme 3 tipp, hogy többé ne kelljen aggódnod miattuk (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)