Ha Harry Potter rajongó vagy, ezt a budapesti éttermet imádni fogod

2021.június.1.

Édesen habzó vajsörök, mágikus hangulat, fülelő képek a falakon és gőzölgő bájitalok. Nem a Harry Potter vagy a legújabb varázsló világról szóló filmek jellemzéséről áradozok éppen, hanem egy különleges étteremről, amely Budapest szívében kapott helyet.

A kép illusztráció
A kép illusztráció
Fotó: Shutterstock

Egy elbűvölő kis falatozó, ahol a sejtelem egy új dimenziója köszön vissza az idő végtelennek tűnő körforgásában. Emellett pedig minden túlzás nélkül állíthatom, hogy a Magic-ben még a falnak is füle van!

Amennyiben egy kis feltöltődésre vágysz a szinte soha véget nem érőnek tűnő bezártság után, pattanj fel a legújabb Nimbus 2000-es varázs seprűdre, a koordinátákat állítsd a Hajós utca 25 számra és repülj el a Magic elképesztő világába!

Egy evőkanál képzelet + egy csipet mágia + a remény titokzatos elixírje= THE MAGIC!

A világunk megbolondult és szó szerint leállt egy egész évadra. Sűrű fej kapkodások, hitetlenkedések és reménytelenség. Ez a három szó az elmúlt egy évben a mindennapjaink megéléséről árulkodott. Azonban a kiút és a megoldás ,mint minden kilátástalannak tűnő történet végén, most is elérkezett.

Mi emberek olyanok vagyunk, mint a Harry Potter filmekben feltűnő muglik. Varázsképtelenek, átlagosak és sokszor túl realisták. Természetesen a kivétel mindig erősíti a szabályt, éppen ezért nagy reménnyel írom ezeket a sorokat és igazán bízom benne, hogy te is éppen egy ilyen nagybetűs Kivétel vagy! Hiszel a csodákban és a mágia trükkös világában és tisztában vagy azzal is, hogy sokszor nem a körülmények alakítják a mindennapjainkat, hanem fordítva. Mégis hogyan? Egy nyúlfarknyi hittel és varázslattal!

Képzelj el egy éttermet, ahol a legváratlanabb elképzeléseid és fantasztikus, sokszor kimondatlan gondolataid válnak valóra. Mindehhez pedig még add hozzá az egyedi étel különlegességeket, amelyek végigkóstolása után azon töprengsz, hogy mégis mikor tudnál legközelebb vissza térni erre a helyre?

Varázsló világban jártam, szerelmi bájitalra találtam!

Érdekesség és egyben igazán fontos kiemelni, hogy a Magic nem egy Harry Potter tematikára létrehozott étterem, hanem a varázsló világ és a várkastélyok inspirálta helyszín. Igazi élmény az örök gyermekek és a mitikus regények, filmek rajongói számára.

Szerelmi főzetre vagy éppen a Sárvérűek fekete varázs burgerére vágyódnál? Ebben az étteremben nem jelenthet problémát ez a kihívás sem, hiszen a folyamatosan megújuló étlapjukon számos mágikus bájital és egyedi csemege közül tudsz válogatni.

A belső enteriőr pedig már önmagában is megér egy látogatást. Talán még azt is meg merem kockáztatni, hogy Dumbledore Professzor álla is menten leesne, ha meglátná a mennyezetről lecsüngő, MAGIC feliratot kirajzoló viaszos gyertyákat. A falról ránk tekintő ismeretlen arcok pedig pár pillanat alatt jó barátainkká válhatnak, ha megosztunk velük egy-két személyes történetet.

Folytass mágikus diskurzust a festményekkel, ámulj és bámulj a dekoráción és közben kóstold meg a várkastély bájoló fogásait!

Extra tipp: Személyes kedvencem a Szerelmi bájital és az Ogrék csemegéje gofri! Próbáld ki te is vagy válassz egy másik ételremeket az új étlapjukról!

Szabadulás a Tiltott Rengetegből? - újdonságok a Magic Rooms kínálatában

Amennyiben egy jó kis szülinapi partin töröd a fejed vagy valamilyen izgalmas programot szeretnél beiktatni a hétvégére, ne is gondolkozz tovább, mert a Magic megalkotta a Magic Rooms szabadulószobákat is, ahol különféle tematikák közül választhatod ki a neked tetszőt.

Élj át olyan pillanatokat, amelyekre mindig emlékezni fogsz! A varázs világ már kiküldte a meghívót, a kérdés csak az, hogy Te elfogadod -e?

Cikk: Tollas Tímea

Ez is érdekelhet

Dalpremier: A Mörk új slágere belső konfliktusok feldolgozására koncentrál

Dalpremier: A Mörk új slágere belső konfliktusok feldolgozására koncentrál

GLAMOUR Horoszkóp

Kockázatvállalással kihívhatod magad ellen a sorsot - Napi horoszkóp: július 29.

Kockázatvállalással kihívhatod magad ellen a sorsot - Napi horoszkóp: július 29.

Sztárhírek

Már attól hanyatt esel, ha csak ránézel Lady Gaga holdjáró cipőjére

Már attól hanyatt esel, ha csak ránézel Lady Gaga holdjáró cipőjére