Köszöntsd fel az apukádat egy finom brunch keretében apák napja alkalmából!

2020.június.18.

Mindjárt itt az apák napja – ragadd meg az alkalmat és varázsold egyedivé és felejthetetlenné ezt a napot! Paris Budapest étterem idén, június 21-én, egy különleges apás brunch ebéddel készül.

Az apák napja az Amerikai Egyesült Államokból ered a 20. század elejéről. Egy bizonyos William Jackson Smart egyedül nevelte fel hat gyermekét, mert a felesége meghalt. Egyik felnőttkorba lépett lánya, aki nagyon hálás volt édesapjának az áldozatáért, kitalálta, hogy az anyák napja mintájára szép lenne az édesapákat is köszönteni. Ez meg is történt 1909. június harmadik vasárnapján, és azóta elterjedt a szokás nemcsak egész Amerikában, de Európában is és már itthon Magyarországon is egyre népszerűbb ez az ünnep!

Ahogy minden nagyobb ünnep alkalmával, apák napján is, a család általában együtt van, és az édesapák, nagyapák ajándékot kapnak. Ebben az évben legyen ez az alkalom még különlegesebb! A lélegzetelállító kilátás mellett, fantasztikus ételeket kóstolva még az ajándékról is gondoskodik a Paris Budapest étterem. Mi is lehetne ennél egyszerűbb!

Meglepetés szuper apás ajándékcsomagot kap minden apa! A csomag tartalmaz egy üveg sört (HEINEKEN), egy napszemüveget, ami a nyár nélkülözhetetlen kelléke és egy szuper apás diplomát!

A Sunday Brunch 6500 Ft/fő-ért kínálja a remek fogásokat, az étterem ráadásul a 10 éven aluli gyermekeket pedig teljesen ingyen fogadja speciális gyerekmenüvel! A brunch ajánlat egész vasárnapra érvényes! A menüsorról azt és annyit választhatunk amennyit csak szeretnénk. Az aktuális menüsort megtalálja az étterem honlapján! A parkolás sem lehet akadály, annak ellenére, hogy a belváros egyik legcsodásabb és legzsúfoltabb részéről beszélünk, hiszen 2 órán keresztül ingyenes parkolást biztosít az étterem a hotel mélygarázsában.

Az Apák napi Sunday Brunch június 21-én kerül megrendezésre és mindösszesen egy dolgunk van: csatlakozni hozzá!

Foglalj asztalt az alábbi elérhetőségeken:

061 235 1230

061 235 56 00 / 797

h3229-fb@sofitel.com

www.parisbudapest.hu

Ez is érdekelhet

Visszatér a konty, amit mindenki imádott a 90-es években!

Visszatér a konty, amit mindenki imádott a 90-es években!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke