Nem muszáj mindig édes tortát készíteni! Kóstold meg az isteni húsos tortát

2020.április.14.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Húsos torta

Hozzávalók: 1 db kacsamell, 1 evőkanál olívaolaj, 1 hagyma, 2 gerezd fokhagyma, só, bors, 1 doboz bébispenót, 4 dl paradicsomszósz, 50 dkg rigatoni tészta, 15 dkg reszelt sajt

Így készítsd el
Mosd meg kacsahúst, irdald be, bőrénél lefelé süsd meg egy serpenyőben. Ha kész és kihűlt, szeleteld fel. Rakj a serpenyőbe, amiben a kacsahúst sütötted egy evőkanál olívaolajat és tedd rá a hagymát. Ezután jöhet rá a spenót, a hús, a fokhagyma, só, bors és végül a paradicsomszósz. Tedd félre, főzd ki a tésztát. Melegítsd elő a sütőt 200 fokra. Ha kihűlt a tészta, rakd egyesével egy kapcsos tortaformába, öntsd rá a szószt és szórd meg sajttal. Süsd húsz perc alatt készre.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője