Nem muszáj mindig édes tortát készíteni! Kóstold meg az isteni húsos tortát

2020.április.14.

Húsos torta

Hozzávalók: 1 db kacsamell, 1 evőkanál olívaolaj, 1 hagyma, 2 gerezd fokhagyma, só, bors, 1 doboz bébispenót, 4 dl paradicsomszósz, 50 dkg rigatoni tészta, 15 dkg reszelt sajt

Így készítsd el
Mosd meg kacsahúst, irdald be, bőrénél lefelé süsd meg egy serpenyőben. Ha kész és kihűlt, szeleteld fel. Rakj a serpenyőbe, amiben a kacsahúst sütötted egy evőkanál olívaolajat és tedd rá a hagymát. Ezután jöhet rá a spenót, a hús, a fokhagyma, só, bors és végül a paradicsomszósz. Tedd félre, főzd ki a tésztát. Melegítsd elő a sütőt 200 fokra. Ha kihűlt a tészta, rakd egyesével egy kapcsos tortaformába, öntsd rá a szószt és szórd meg sajttal. Süsd húsz perc alatt készre.

Ez is érdekelhet

A közel-keleti piac egyértelműen nyitott a magyar divat- és designtervezőkre

A közel-keleti piac egyértelműen nyitott a magyar divat- és designtervezőkre

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Szépséghírek

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció