Ünnepi kavalkád az ARAZ világában

2017.november.23.

Lepd meg magadat vagy a szeretteidet egy különleges élménnyel! Töltsd a decembert egy páratlan gasztronómiai utazáson Budapesten az Araz étteremben!

Az exkluzív Araz arculathoz a kezdetektől fogva hozzá tartozik az advent és karácsony ünnepeinek méltó megtartása. Ilyenkor a régmúlt idők elfeledett ételei kerülnek terítékre, ötvözve a meghitt, emelkedett hangulattal és Barka Áron Chef de Cuisine végtelen fantáziájával.

Étlapuk és ízlelő menüsoraik mellett az adventi vasárnapokon elérhető az ünnep melegségével áthatott, valódi ínyencségeket kínáló Adventi Sunday Brunch. A családias, ínyenc lakoma megfelelő nyitánya lehet egy örömteli, ám fárasztó karácsonyi vásárlással töltött délutánnak. És ha már a karácsonyról esett szó, nem feledkezhetsz meg a szentestéről sem.

Az Araz azon kevés éttermek egyike, ahol karácsony este is tárt kapukkal várják a vendégeket. Karácsonyi Brunch megoldás lehet mindazoknak, akik nagy családdal, meghitten, mégis kipihenten szeretnék ünnepelni karácsony első és második napját. Az ünnepek sorából nem maradhat ki az év utolsó estéje sem.

Fergeteges szilveszteri gálavacsorával, éjféli koccintással, zenés mulatsággal búcsúztathatod az óévet. És hogy az újév jól induljon, feltétlenül látogass el hozzájuk január 1-jén, az Újévi Sunday Brunch-ukra is. Foglalj asztalt még ma az araz.hu oldalon!

Ez is érdekelhet

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói