18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

Időnként nemcsak a külsődet érdemes felfrissítened, hanem a hálószobába is jó, ha beviszel néhány újdonságot, mondjuk új szexpózok formájában. Biztos, hogy a partnered is élvezni fogja a kreativitásod, és bár vannak nehezebb felállások, még attól sem kell tartanod, hogy bármelyik túlságosan kimerítő lenne vagy nagy előkészületeket igényelne.

1. Lótusz

A lótusz egy régi, de rendkívül szórakoztató szexpóz. Bár egy kis rugalmasságot igényel, az élményért abszolút megéri. Feküdj a hátadra, és tedd keresztbe a lábaidat. Vidd a lábaidat (még mindig keresztben) a lehető legközelebb a mellkasodhoz, a partnered pedig kerüljön föléd. Tarts keresztben a lábaidat, ameddig csak tudod. Bár igénybe veszi a csípődet, de pont megfelelő lesz a szög ahhoz, hogy könnyen legyen orgazmusod.

2. Szétnyíló bambusz

Ebben a szexpózban a szerepek felcserélődnek. Általában a hasonló pozícióknál a nő van felül, de ebben az esetben a férfi kerül a helyére. Feküdj a hátadra, majd emeld fel az egyik lábadat, és helyezd el a partnered vállán. A partnered tegye szét a lábát, és térdelve hatoljon a hüvelyedbe, miközben az egyik kezével tartsa meg a magasba emelt lábadat, a másikkal pedig fogja meg a földön fekvő lábadat.

13 ok, amiért az orgazmus jót tesz az egészségednek!

3. Dugóhúzó

Feküdj hanyatt az ágy szélén úgy, hogy a feneked legyen kifelé, miközben a partnered mögéd áll, és lábait minél inkább egymás mellett tartva behatol. Közben te is zárd össze minél szorosabban a lábaidat, hogy sokkal több izgalom érhessen, mint mondjuk a kutyapóz esetében.

4. Tigris

Gondolj a fordított tehenészlány pózra egy csavarral. A partnered feküdjön le, majd neki háttal ülj rá a péniszére. Nyúlj hátra, és tedd az egyik kezed a mellkasára. Használd a kezedet, hogy stabilizáld magad, miközben fel-le mozogsz. Ez segít abban, hogy minél gyorsabban és mélyebben behatolj.

5. Perec

Ez a szexpóz egy kis manőverezést igényel, de megéri az erőfeszítést. Kezdd azzal, hogy lefekszel az ágyra. A partered térdeljen föléd a csípőd magasságában. Ezután húzd be az egyik lábadat a mellkasa felé, majd át a testén. A hátadnak továbbra is egyenesnek kell lennie az ágyon, de az alsó tested megcsavarodik, amit a partnered segítségével tudsz megtámasztani. Ebből a pozícióból a partnered mély, kielégítő lökésekkel hatolhat beléd, miközben új izgalmas érzéseket fedezhetsz fel.

6. Álló talicska

Ha a szeretsz jógázni, akkor ezért a pózért egyenesen rajongani fogsz. Vedd fel a kutya pózt lefelé hajolva, majd hagyd, hogy a partnered felemelje a lábaidat és a dereka köré fogja őket. Ezután támaszd meg magad a karjaiddal, és ha úgy érzed, kérd meg a partneredet, hogy a csípődet is fogja.

7. Ülő talicska

Ha úgy érzed, hogy az álló talicska túlságosan igénybe veszi a karjaidat, a módosított ülő talicskával is próbálkozhattok. Ebben a helyzetben a partnered üljön le az ágy vagy a kanapé szélére. Vedd fel a kutya pózt szintén lefelé hajolva, majd tedd a lábaid a partnered dereka köré, ami ezúttal sokkal könnyebb lesz, mert nem a teljes súlyod, hanem csak a felsőtestedé nehezedik a kezeidre.

8. Hashtag

Lényegében nincs más dolgotok, mint hogy felveszitek egy hashtag alakját. Feküdj az oldaladra, miközben a partnered veled szemben térdel, és emeld fel a felül lévő lábadat, hasonlóan, mint az olló póz esetében.

9. Pók

Emlékszel még, hogy kell rákjárásban menni? Nos, erre ebben az esetben neked és a partnerednek is szüksége lesz. Mindketten vegyétek fel a pózt, és középen találkozzatok. Mindkét lábatoknak egymásba kell fonódnia. Te leszel felül, ezért emeld fel a medencédet, hogy kényelmesen odasimulj a partneredhez, és olyan tempóban irányíts, ahogy neked tetszik.

20 extrém szexhelyszín, amiről minden pár fantáziál, de csak kevesen vállalják be

10. Tűz és jég

Irány a zuhany, és engedd, hogy a forró víz végigfolyjon a partnered testén. Ezután vegyél egy jégkockát a szádba, majd miután elszopogattad, kényeztesd őt orálisan. A hűvös szád és a testén átfolyó forró víz kombinációja elképesztő lesz, és nagyszerűen megalapoz egy csodálatos zuhanyszexet.

Ha érdekel még több póz, ami garantáltan kimozdít a megszokottból, akkor böngéssz itt.

Ez is érdekelhet

A Holdjegyednek sokkal nagyobb hatása van az életedre, mint gondoltad - Mutatjuk, mi a tiéd

A Holdjegyednek sokkal nagyobb hatása van az életedre, mint gondoltad - Mutatjuk, mi a tiéd

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói