18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

10 szexfétis, ami gyakoribb, mint gondolnád

2022.január.8.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A szexfétis hallatán neked is fekete bodyk és bonyolult szextárgyak jutnak eszedbe? Ez sokaknál van így, de valójában minden olyan tárgy vagy cselekedet ide tartozhat, ami valakiből úgy vált ki szexuális izgalmat, hogy kívül esik a hagyományos szex normáján. Bizonyos szexfétisekkel valószínűleg már te is találkoztál, de nem talán nem is gondolnád, némelyek milyen gyakoriak, sőt előfordulhat, hogy te is változatosabbá teheted velük a szexuális életedet.

1. Fenekelős játék

Fenekelős játék az ütlegelés, a korbácsolás és az egyéb konszenzusos, hasonlóan vadabb mozdulatok. Az enyhe pofontól az ostor csattanásáig sok dolog szóba jöhet, de csak akkor, ha előre tisztázod a partnereddel a határaitokat. A legfontosabb szempontok a biztonság és a kényelem, de ha ezek adottak, akkor te és a partnered is fantasztikusan érezhetitek magatok az együttlét közben.

2. Szerepjáték

Akár egy-egy alkalommal, akár folyamatosan is játszhatjátok azt a pároddal, hogy más szerepekbe bújtok. Ha például mindig is vonzottak az orvosok, de a párodnak más a szakmája, bújtathatod orvosi köpenybe, te pedig lehetsz mellette nővér. Amellett, hogy izgalmas játék, egészséges módja annak, hogy bizonyos fantáziáidat megvalósítsd, de közben hűséges is maradj.

3. Lábfétis

A lábfétis tulajdonképpen a láb imádata olyan cselekvések révén, mint a masszázs, a csók és a szagolgatás. Ha bármelyikőtöknek is lábfétise van, kezdetben a másikótoknak nehéz lehet hozzászokni vagy megérteni, de ha beszéltek róla és egyre többször próbálkoztok vele, akár a szexuális életetek állandó izgalmas része is lehet.

4. Fehérnemű

Az egyik leggyakoribb fétis olyasvalamire összpontosít, ami most is ott lapulhat a szekrényedben: egy szexi fehérneműre. Az egyik legvisszafogottabb fétis, mégis sokakat izgat, ezért gyakorlatilag bármikor gondolkodás nélkül bevetheted egy régi, kedvelt darabodat, vagy be is szerezhetsz néhány izgalmas, új összeállítást.

5. Csoportos szex

Csoportos szexnek számít minden olyan aktus, ami egynél több partnerrel történik. Ha már jártas vagy Tinderen, akkor biztosan láttad, hogy sok pár keres egy harmadik személyt, de olyanok is vannak, akik még több partnerre vágynak egyszerre. Ez azonban egy monogám kapcsolatba aligha fér bele, ezért csak akkor hozd szóba, ha nyitott kapcsolatban vagy, esetleg abban gondolkozol.

6. Orgazmuskontroll

Orgazmuskontroll az, ha te vagy a partnered csúcspontra juttatja a másikat, majd megállásra kényszerítitek - ami többször is megtörténhet. Ehhez alapvetően arra van szükség, hogy egyikőtök ameddig csak akarja, irányítsa a másikat, és szabályozza, hogy meddig tart, illetve esetleg lesz-e újra orgazmusa. A legjobb, ha felváltva vagytok vezető szerepben, és persze ebben az esetben is megbeszélitek a határaitokat.

7. Spektrofília

A spektrofília a szellemekért való rajongásra utal, amit sokan nehezen, vagy egyáltalán nem értenek meg. Általában egy szellemről való, éber fantáziálást foglal magában, de az is ide tartozik, ha mondjuk éjszaka - természetesen nem tudatosan - azt álmodod, hogy egy szellemmel folytatsz szexuális viszonyt.

8. Viaszjáték

Ha kipróbálnád a viaszjátékot, nem kell mást tenned, mint hogy néhány csepp forró gyertyaviaszt csepegtetsz a partneredre úgy, hogy közben hangulatvilágítás vesz körbe titeket. Bár ez egy roppant egyszerű szexfétis, veszélyes is lehet, ezért csak körültekintően próbálkozz vele, és persze úgy, hogy előbb engedélyt kértél a párodtól.

9. Rabság

Rabság minden olyan szexfétis, amelynek során megkötözöd a parteredet vagy ő téged, például egy övvel, bilinccsel vagy csuklópánttal. Persze ahhoz, hogy szórakoztató legyen, fontos hogy egyikőtök se okozzon a másiknak fájdalmat, és előtte beszéljétek át, kinek mi fér bele.

10. Quirofilia

A quirofilia egyike azon szexfétiseknek, amelyek bonyolultabban hangzanak, mint amilyenek valójában: egyszerűen a kezekhez való vonzódást jelenti. Legyen szó nagy szőrös, vagy puha, finoman ápolt kezekről, a szex közbeni fokozott alkalmazásukat jelenti, tehát nagyon könnyen élhetsz vele.

Ha bármelyik szexfétis kipróbálásához kedvet kaptál, egy dolgot semmiképpen ne feledj: ha a partneredre is szükség van hozzá, csakis akkor próbáld ki, ha abba ő is beleegyezik. Mielőtt bármibe is belevetnétek magatok, beszéljetek arról, hogy kinek mi fér bele, hiszen ez elengedhetetlen ahhoz, hogy mindketten felszabadultan jól érezzétek magatok az előjáték és az aktus közben.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A Revolut nyomában loholnak a magyar bankok - de tényleg felveszik vele a versenyt?

A Revolut nyomában loholnak a magyar bankok - de tényleg felveszik vele a versenyt?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)

PR

Ez a valódi oka a felfázásnak (x)

Ez a valódi oka a felfázásnak (x)

PR

Hihetetlen, de ezért nem kívánt a párom (x)

Hihetetlen, de ezért nem kívánt a párom (x)

PR

Tudod, mi az a nászutas betegség? Eláruljuk (x)

Tudod, mi az a nászutas betegség? Eláruljuk (x)