18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

11 dolog, amit tudnom kellett volna, mielőtt elvesztettem a szüzességem

2019.november.23.

Elveszíteni a szüzességed igenis nagy dolog, legtöbben pedig úgy képzeljük el, mint a filmekben: gyertyafényes vacsora után a virágszirmokon keresztül vezet az út az ágyig és azzal bújunk össze, akit a világon a legjobban szeretünk akkor. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a való életben nem történhet így, vagy hasonlóan, de sajnos az is előfordul, hogy egy nem túl jó pontja lesz az életednek.

1. Bármikor meggondolhatod magad!

Fotó: giphy

Nem mindenkinek úgy sül el az az első, ahogyan elképzelte. Sőt vannak, akik úgy érzik közben, hogy mégsem akarják, azonban ezt nem merik közölni a partnerükkel. Gondolj csak bele, az embereknek sokkal kisebb dolgokról is többször megváltozik a véleménye, ez pedig az életed egy nagyon fontos momentuma, nem éri meg belevágni, ha mégsem akarod!

2. Egy kicsit sajnos tényleg fájhat

3. Nem feltétlenül vérzel

Ez is teljesen egyénfüggő. Van aki csak a második aktus során "szakad át", és akkor vérez egy kicsit. Van aki egyáltalán nem vérzik. A lényeg, hogy erre semmiképpen ne görcsölj rá.

10 sztár, akik korán veszítették el a szüzességüket

10 sztár, akik korán veszítették el a szüzességüket

4. Azért mert ő azt akarja, te ne akard

Sajnos sokan belecsúsznak abba a hibába, hogy csak a párjuk kedvéért belemennek a szexbe. Ne tedd! Ha nem érzed úgy, hogy kész vagy rá, akkor ne bújj ágyba csak azért mert ő azt szeretné. Várd ki a megfelelő pillanatot, és gondolj arra, hogy ő is vár, ha szeret téged. Ha pedig nem vár rád, gondolj arra, hogy egy ilyen személy nem lett volna megfelelő erre a fontos dologra az éltedben.

5. Ne igyál csak azért, hogy leküzd a gátlásaid

Fotó: giphy

Becsiccsentve elveszíteni a szüzességed a lehető legrosszabb dolog, amit tehetsz. Hidd el, az alkohol nem segít ilyenkor, ráadásul mivel ez életed egy nagyon fontos momentuma, ne hagyd, hogy elvesszen az alkohol mámora miatt.

6. Nem csak te pánikolsz, hanem a partnered is

Fotó: giphy

A szexpartnerednek épp olyan sokkoló a tény, hogy ágyba fogtok bújni mint neked. Arról nem is beszélve, hogy ha neki is ez az első, szinte biztosan elkezd majd aggódni, hogy terhes vagy - pedig ugye védekeztetek.

7. Nem fogsz tőle megváltozni

8. Fel kell készülnöd rá

Fotó: giphy

Nem csak lélekben: az óvszer vagy más megbízható fogamzásgátlási módszer mellett a síkosítóról se feledkezzetek meg!

9. Idő, mire tényleg élvezni fogod!

Készülj fel arra, hogy az első pár alkalmat nem biztos, hogy élvezni fogod. Van aki csak az 5. vagy a 6. aktus után kezdi el igazán élvezni a szexet. És ezzel nincs is semmi probléma!

10. Nem feltétlenül ő lesz életed szerelme

Még ha akkor azt is hiszed, sajnos egyáltalán nem biztos, hogy örökké együtt maradtok majd. Éppen ezért is felesleges ezen gondolkodni, a lényeg, hogy élvezzétek ki az együtt töltött pillanatokat.

11. Nincs olyan, hogy későn vagy korán

A szüzességedet akkor veszíted el, amikor TE akarod. Éppen emiatt kár azon aggódni, hogy túl korán vagy túl későn estél át az első aktuson. Érezni fogod, hogy mikor jön el az ideje!

Ez is érdekelhet

Így tedd teltebbé az ajkaid otthon, két lépésben

Így tedd teltebbé az ajkaid otthon, két lépésben

GLAMOUR Horoszkóp

A mai nap váratlan ismeretségeket ígér: Napi horoszkóp, június 13.

A mai nap váratlan ismeretségeket ígér: Napi horoszkóp, június 13.

Monitor

Telkes Mária az a magyar tudós, aki a napenergia úttörője lett Amerikában

Telkes Mária az a magyar tudós, aki a napenergia úttörője lett Amerikában