3 jel, hogy az exed titokban még szeret

2015.január.8.

Az egyik legtöbbször felmerülő kérdés egy hirtelen véget ért kapcsolat után, hogy hogyan szerezhetném vissza az exemet? Nos, erre gyakran semmi esélyünk, mivel a szakítás amiatt következett be, mert a párunk kiszeretett belőlünk, nem illettünk össze, vagy esetleg bejött a képbe valaki más, aki jobban felkeltette az érdeklődését.

Nézz jól magadba, és reflektálj a kapcsolatodra. Valóban úgy gondolod, hogy van még esélyetek, és nem tartozol a fent említett helyzetek egyikébe sem? Ha őszinte vagy magaddal, és nem látod, hogyan működhetne köztetek a dolog, akkor gyászold meg a szakítást, és lépj tovább. Viszont, ha szerinted mégis lehet közös jövőtök, akkor megosztjuk veled, melyek azok a bizonyos árulkodó jelei annak, hogy a pasid sem engedett el, és titokban visszavágyódik hozzád.

1. Még mindig haragszik rád. Ha hosszabb idő elteltével is szócsatákba keveredtek egymással, sőt, a hátad mögött szid a közös barátaitoknak, akkor az annak a jele, hogy érzelmileg még nem engedett el. Ez persze nem jelenti azt automatikusan, hogy ki kellene békülnötök, viszont azt mutatja, hogy nem vagy közömbös számára, ami egy jó kiindulási pont.

2. Felháborodik azon, ha nem keresed. Sok nőt sokkol a tény, hogy mennyire hatásos a "semmi kapcsolat" a pasik esetében, és milyen könnyen magukba zuhannak emiatt sokszor anélkül, hogy képesek lennének ezt az állandó kapcsolat hiányának betudni. Ha számára is eddig ismeretlen érzéseket akarsz benne felkelteni, akkor érdemes kipróbálni ezt az igencsak rizikós cselt.

3. Túl könnyedén továbblépett. Ha a szakításotokat követően viszonylag rövid idő elteltével máris becsajozott, az nem kifejezetten jelent akkora tragédiát, mint amilyennek te éled meg. Sok esetben, ha hirtelen ugrik fejest egy új kapcsolatba anélkül, hogy rendesen meggyászolta volna korábbi párkapcsolatát, annak pusztán az a magyarázata, hogy képtelen együtt élni az utánad maradt űrrel, és sürgősen be kellett töltenie valakivel, akárkivel.

Nos, magadra és a volt pasidhoz fűződő jelenlegi viszonyodra ismertél a fentiek között? Akkor érdemes átgondolnod, hogy biztosan vissza akarod-e őt szerezni, és felállítani egy stratégiát arra, hogyan tudd ezt kivitelezni.

Ez is érdekelhet

Így vált Kim Kardashian a Dolce&Gabbana kollekciójának kurátorává

Így vált Kim Kardashian a Dolce&Gabbana kollekciójának kurátorává

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról