5 dolog, amivel tönkreteszed a kapcsolatod

2014.október.9.

Az emberek az önbecsapás mesterei. Sok nő úgy gondolja, hogy amit tesz, azt a párkapcsolatáért teszi, de valójában néhány dologgal csak tönkreteszi azt. Néha nem is vesszük észre, hogy akaratlanul mit idézünk elő a cselekedeteinkkel, persze mélyen legbelül azért sejtjük, hogy amit csinálunk az rossz, de nem akarunk szembenézni saját hibáinkkal.

Íme néhány tulajdonság, amivel szabotálhatjuk a saját kapcsolatunkat:


1. Bunkón viselkedünk, mert idegesek vagyunk. Szarkasztikus megjegyzések, felesleges megsértődés és grimaszolás, na ezek azok a dolgok, amiket érdemes lenne elfelejteni. Ezzel a viselkedéssel egy idő után elriasztjuk a pasit. Ugye te sem akarod, hogy lélekrabló dementorként gondoljon rád a szerelmed?

2. Szándékosan féltékennyé tesszük. A legtöbbünk ezt is előszeretettel gyakorolja. Talán így bizonyosodunk meg arról, hogy a párunk még mindig szeret minket és törődik velünk. Ez végül is érthető ok, de attól még nem szép húzás. Persze hihetetlenül jó érzés, ha a pasi féltékenységi jelenetet rendez, hiszen ebből tisztán látszik, hogy csak magának akar minket. Tudnod kell azonban, hogy ezzel megbántod őt, ami hosszútávon nem lesz kifizetődő.

3. Veszekedést generálunk, csak úgy. Ha a kapcsolatban már mindkét fél elkényelmesedett, az akár a végét is jelentheti a románcnak. Igen, talán a gyomorban lévő pillangók már nem repdesnek olyan hevesen, mint az elején. Ettől függetlenül már olyan közel kerültetek egymáshoz, hogy egy bizonyos értelemben ez is ugyanolyan izgalmas szakasz, mint az első néhány hónap. Ha a dolgok unalmassá válnak, hajlamosak vagyunk veszekedéssel felszítani a tűzet. Nem túl jó ötlet a szenvedélyt a felesleges drámákkal összetéveszteni.

4. Azt állítjuk, hogy nem akarunk komoly kapcsolatot, pedig de. Nagyon tévedünk, ha abban a hitben élünk, hogy az a nyertes fél a szerelemben, aki kevésbé elkötelezett a jövővel kapcsolatban. Felvett viselkedés helyett inkább legyél hű önmagadhoz. Gondolj bele: ha valamit magadnak sem vallasz be, az elég árulkodó jel arról, hogy talán nem is vagytok egymáshoz illőek. A szerelemben mindkét fél megnyílik egymás előtt, az nem működik, ha nem lehetsz önmagad a párod mellett.

5. Alábecsüljük saját magunkat. Van különbség a humor és saját magunk alázása között. Az teljesen rendben van, ha néha viccelődsz a tökéletlenségeidről, de ha csúnyán beszélsz magadról és nyíltan utálod a tested a párod előtt, azzal nem fogod magadba bolondítani. Senki sem tökéletes, de meg kell tanulnunk elfogadni magunkat, vagy tenni az ellen, hogy így érezzünk saját testünkkel kapcsolatban. Semmi szükség arra, hogy felhívd a hibáidra a figyelmet, a legtöbb pasi észre sem veszi ezeket a dolgokat, amíg rá nem világítasz a tényekre. Az egészséges önbizalomnál nincs is szexisebb tulajdonság, ezt ne felejtsd el!

Ez is érdekelhet

Esküvőszervezés a járvány idején? Windflower Weddings esküvőszervező vállalkozás megálmodóival beszélgettünk

Esküvőszervezés a járvány idején? Windflower Weddings esküvőszervező vállalkozás megálmodóival beszélgettünk

Szépség

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján